Secretii maro si prima pilula anticonceptionala

12-06-2012
georgiana19908
Nu este medic/terapeut
georgiana19908
Buna ziua, ma confrunt cu o problema, ultima menstra care am avut-o a durat din 7 aprilie pana la data de 12 aprilie 2012, il luna mai am fost la control gineco, a fost totul in regula, contact sexual nu am avut de dinainte de ultima menstra, zilele trecute am avut dureri pms, si niste secreti maronii, crezand ca mi-a venit menstruatia am luat prima pilula anticonceptionala yasmin(este prima data cand iau), insa acum nu mai am nici un fel de scurgeri. Ce credeti ca ar putea fi si ce sa fac, sa continui cu pastilele? Va multumesc!
3 comentarii
0
12-06-2012, ora 15:15
guendalina
Nu este medic/terapeut
guendalina
buna ziua am 24 de ani si de 2 luni nu am menstruatie am facut la indrumarea medicului ginecolog o injectie cu progesteron au trecut 10 zile si nu mi-a venit..trebuie sa mai astept?
0
12-06-2012, ora 18:27
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@georgiana19908. V-aţi cam grăbit puţin, bine era să fi aşteptat 2-3 zile ca să vă lămuriţi dacă este sau nu este menstruaţie. Acuma, dacă aţi început, continuaţi să le luaţi, având grijă să vă consideraţi sub protecţie abia începând cu a 8-a pilulă.

@guendalina: După asemenea injecţii, se întâmplă frecvent ca ciclul menstrual să nu vină. Avantajul acestei metode anticoncepţionale este că nu există pericolul uitării. Dezavantajul este că poate apărea sterilitate într-o proporţie mai mare decât la anticonepţionale, astfel încât, când veţi dori un copil, să nu puteţi să-l faceţi.
0
12-06-2012, ora 19:50
georgiana19908
Nu este medic/terapeut
georgiana19908
Va multumesc frumos pentru raspuns, tocmai am venit de la controlul genecologic, am facut ecografie si test de sarcina, totul este ok, nu sunt insarcinata, nu am chisturi..doc. a spus ca este o dereglare hormonala, si sa continui cu pilulele, dumneavoastra considerati ca trebuie sa imi fac griji? adica daca nu imi vine nici la finalul foliei, ce as putea avea? Si cat de sigure sunt ecografia si testul dl. doctor in ceea ce priveste depistarea unei posibile sarcini? Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: