Secretie vaginala sau hemoragie?

27-04-2011
Andra9012
Nu este medic/terapeut
Andra9012
Buna ziua! Am 20 de ani si problema mea consta dintr-o secretie vaginala neobisnuita, prezenta de mai bine de o saptamana si asemenatoare ciclului menstrual. Uneori insa aceasta secretie contine mai multe cheaguri si este de culoare visiniu inchis. Secretia a inceput la aproximativ o saptamana dupa ce s-a terminat ciclul menstrual. Cantitatea secretiei este mai redusa decat cea a menstrei, dar tot sunt nevoita sa port absorbant (destul de incomod atunci cand sunt nevoita sa o fac un timp mai indelungat).
Cu putin timp inainte de incepe secretia, am avut primul contact sexual dupa o pauza de doua luni. Insa am mai avut aceasta problema cu 4 ani urma, cand eram virgina. Atunci nu am facut nimic, a trecut de la sine dupa aproximativ o luna. Dar sunt constienta ca o astfel de problema nu trebuie neglijata. Nu voi fi pana la vara in tara, asadar consultul la ginecolog este dificil acum.
Ce as putea face in absenta unui medic ginecolog? Poate fi simptomul unei sarcini?
2 comentarii
0
27-04-2011, ora 12:09
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Din pacate numai un consult ginecologic si o ecografie pelvina iti poate arata ce ai. Pot fi atat de multe cauzele si atat de diverse tratamentele incat alta solutie nu este. Si chiar nu este de neglijat. Poti face si un test de sarcina, dar indiferent de rezultat, este de vazut cauza simptomelor.
Sanatate!
0
27-04-2011, ora 12:10
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
iti pot arata*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •