Secretie vaginala anormala

04-05-2013
lemeow
Nu este medic/terapeut
lemeow
Buna ziua! Am o mica problema. Am avut ultimul contact sexula pe data de 18 a lunii trecute (era perioada fertila). Nu ne-am protejat, insa partenerul nu a terminat in mine. Intre menstruatii am avut sangerari, insa inainte de asta m-am apucat de sport. Poate fi asta cauza? Acum ar fi trebuie sa imi vina, initial am crezut ca a venit, insa secretia este maro si vascoasa, nu are miros neplacut. Am avut simtomele premenstruale ca de fiecare data si durerile din perioada menstruala, insa nu si secretia. Imi puteti spune, va rog, ce este in neregula cu mine? Multumesc pentru timpul acordat!
2 comentarii
0
05-05-2013, ora 20:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cand ai avut ultima data menstruatie si cate zile a tinut ? Se intampla de multe ori ca intre menstruatii sa ai sangerari ? sunt semnificative ? ce fel de sport faci ?cati ani ai?
0
11-05-2013, ora 17:01
lemeow
Nu este medic/terapeut
lemeow
Am 19 ani. Alerg si fac exercitii de fittness. Am mai avut sangerari intre menstruatii atunci cand eram stresata si/ sau imi era frig. Ultima menstruatie am avut-o pe 5 mai si a tinut 5 zile(ca intotdeauna). Iar inainte de asta pe 9 aprilie. Viata sexuala nu am inceput-o de mult timp. Anul acesta in luna martie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: