Secretie cu putin singe din buric

26-06-2010
anipetre007@yahoo.co.uk
Nu este medic/terapeut
anipetre007@yahoo.co.uk
As vrea sa imi dati un sfat -de un timp am o secretie apoasa, citeodata cu singe din buric, nu are miros, am folosit betadina solutie, si ceai de musetel, dispare atita timp cit folosesc ceaiul de musetel, in momentul cind nu mai folosesc ceaiul de musetel, iarasi apare scurgerea, se inroseste in jur si ustura.Va rog sa ma ajutati ce as putea sa folosesc ptr remediu, mentionez ca am avut operatie la fiere cu laser si am o urma de la aceea operatie, chiar in jurul buricului.Va multumesc!
4 comentarii
0
28-06-2010, ora 01:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Anipetre, în situaţia dvs. ar fi indicat să reconsultaţi medicul care a intervenit cu laserul asupra colecistului dvs.
Nu aţi precizat scopul intervenţiei chirurgicale. Probabil vi s-a îndepărtat vezica biliară / fierea cu ajutorul unui laser ca instrument tăietor, aplicat laparoscopic. Aşa este?
În fine, indiferent de ce anume v-a făcut, aveţi nevoie de un consult pentru a exclude eventuale complicaţii.
Simptomele descrise de către dvs. pot fi absolut normale şi sunt absolut normale în foarte multe cazuri. De foarte multe ori apar pe fondul procesului de vindecare a zonei prin care s-a intervenit asupra organului ţintă, în cazul dvs., asupra vezicii biliare. Folosiţi în continuare produsele recomandate (presupun că betadina şi ceaiul v-au fost recomandate de către medicul dvs. curant, nu?) şi nu ezitaţi nicio secundă să reconsultaţi medicul pentru un consult de rutină, vă rog. Aveţi nevoie de un astfel de consult doar pentru a exclude eventuale probleme post-operatorii şi pentru a primi asigurarea că simptomele sunt normale; că vor dispărea în scurt timp, chiar şi pentru recomandarea unor produse farmaceutice (un produs cum ar fi Actovegin 20%, gel).


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
13-09-2010, ora 22:03
anipetre007@yahoo.co.uk
Nu este medic/terapeut
anipetre007@yahoo.co.uk
Va multumesc frumos pentru sfaturile date, intr-adevar am avut operatia facuta in Germania, unde mi s-au indepartat pietrele de la fiere, eu doar am presupus in prima faza ca probabil secretia din buric poate se trage de la operatie, gindindu-ma ca poate a ramas un fir de ata acolo, insa ulterior consultind un medic chirurg si facind antibiograma, mi s-a confirmat ca as avea stafilococ auriu...am tot facut tratament cu antibiotice dispare infectia pentru scurt timp, insa dupa o perioada reapare infectia...nu stiu ce pot sa fac tinind cont ca ma aflu in strainatate.inca odata va multumesc pentru cuvintele frumoase!
0
13-10-2010, ora 22:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Anipetre007,

Cu multă plăcere v-am oferit sfaturile, sper că v-au fost măcar puţin de folos.
În altă ordine de idei, secreţia din buric, într-o anumită măsură, a provenit şi din cauza intervenţiei chirurgicale, ca răspuns la procesul de vindecare a zonei, însă, din păcate, Staphylococcus aureus - stafilococul auriu - a intensificat secreţia şi a găsit mediul total propice dezvoltării unei infecţii destul de agresive şi de recurente.
Nu ştiu care este starea dvs. curentă, pentru că răspunsul meu este tardiv, dar, dacă infecţia încă este prezentă, în ciuda folosirii repetate a unor antibiotice, vă rog să discutaţi cu medicul care v-a realizat antibiograma şi care v-a prescris medicaţia, pentru a-i cere mai multe detalii legate de posibilitatea folosirii terapiei cu argint coloidal de 20 ppm (părţi coloidale de argint per 1 milion de molecule de apă (ppm)). Argintul coloidal de 20 ppm, în apă bidistilată, realizat în cadru legal şi ştiinţific (într-un institut de profil), este cel mai puternic agent cu proprietăţi antibacteriene, antivirale şi antifungice, din natură. Dacă medicul respectiv va fi de acord cu acest tip de terapie şi dacă o va considera utilă pentru starea dvs. actuală, vă va face un test prin care va exclude o potenţială hipersensibilitate/intoleranţă la argint sau alte metale şi, dacă el se va dovedi negativ (dacă nu veţi prezenta hipersensibilitate/intoleranţă în niciun grad), vă va da undă verde pentru folosirea unui preparat cu conţinut de argint coloidal (ca şi fapt divers, argintul a fost cel mai utilizat antibiotic până la începutul secolului 20, cel în care s-a descoperit penicilina. Din păcate, s-a încetat folosirea acestuia la scară largă, în pofida eficacităţii sale extraordinare, pentru că este mai scump şi mai greu de realizat decât un antibiotic sintetic).
_
ATENŢIE! Nu folosiţi niciun produs pe bază de argint coloidal, fără a cere permisiunea medicului dvs. curant.
_



Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect şi iubire creştină,
Nick
0
13-10-2010, ora 22:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Post Scriptum - Am uitat să fac următoarea precizare: medicul, cel mai probabil, dacă va mai fi nevoie şi dacă va considera, vă va face şi un test de excludere a existenţei predispoziţiei genetice de a acumula diverse metale în organism (o posibilă hemocromatoză, printre altele, v-ar împiedica să folosiţi argintul coloidal în terapie orală).

Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul