Secretie ciudata sau nu?

08-04-2008
radu22
Nu este medic/terapeut
radu22
Dupa sfarsirea unui act sexual protejat am observat pe exteriorul prezervativului o substanta alba mai exact care arata ca o pasta de dinti alba, mentionez ca prezervativul nu s-a rupt si ca secretia respectiva nu semana cu sperma.ia fiind secretata de catre fata, cel putin asa cred, deasemenea a acuzat si dureri de burta in partea inferioara, dupa actul sexual.
Aveti idee ce este si care este cauza?

Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
25-04-2008, ora 00:00
mythought
Nu este medic/terapeut
mythought
Buna radu22,

Secretia de pe prezervativ este perfect normala. Inseamna ca vaginul este lubrifiat, insa durerile nu sunt normale. Si eu am din pacate aceeasi problema. Nimeni nu a putut sa imi spuna care este cauza.

Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult! In orice caz, nu sunteti de vina nici unul din voi. Ai mare grija de ea in timpul actului sexual, ofera-i un preludiu lung si nu fi agresiv. De obicei, este mai suportabil asa. Si gasiti o pozitie in care sa va simtiti bine amandoi.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici