Secretie alba la barbat | Forumul Medical ROmedic

Secretie alba la barbat

11-06-2013
alex coca
Nu este medic/terapeut
alex coca
Buna ziua, prietenul meu are 26 de ani. Niciodata nu am avut contact sexual neprotejat pentru ca el este convins ca are o problema, o boala care ar putea sa o transmita. Acuza o scurgere albicioasa de pe canalul penisului si o usoara mancarime. A facut mai multe seturi de analize, dar au iesit bune... medicul a spus ca poate avea o usoara prostata, si pentru asta urmeaza un tratament (Ciprinol, Sumamed, Zinat, Cefort, Tavanic, etc) dar acea secretie nu dispare. Imi puteti spune daca poate avea o afectiune care nu se poate depista usor? sau, ce altceva coincide cu aceste simptome? Va multumesc!!
4 comentarii
0
11-06-2013, ora 18:22
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
ce analize a facut?
0
11-06-2013, ora 21:46
alex coca
Nu este medic/terapeut
alex coca
analize la secretia respectiva...
0
12-06-2013, ora 19:46
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
pai tu scrii ca a facut mai multe seturi de analize...care mai precis si ce scria pe rezultatul analizelor?...care a fost diagnosticul in urma carui i s-a prescri tratamentul mentionat de tine?.trebuie sa repete analizele de secretie+urina+ analize bolivenerice
0
15-06-2013, ora 19:14
alex coca
Nu este medic/terapeut
alex coca
A facut analize la sange, urina, secretia respectiva, sperma si proba de lamela dar a facut in trei locuri si rezultatele au fost diferite. La Medlife analizele au fost bune, nimic ingrijorator, dar pentru ca avea acea secretie galbena (dimineata in special) si o mancarime (minora), a facut aceleasi analize la Cutitul de argint, diagnosticul a fost stafilococ auriu, iar tratamentul: ampicilina subactan, zinat, augumentin, ciprinol, ciprofoxacin, etc (nu le mai stiu). In urma acestui tratament, simptomele mentionate mai sus nu au disparut. Apoi a facut aceleasi analize la spitalul Colentina, rezultatul analizelor a fost bun, cu mentiunea ca poate exista o mica infectie a prostatei, iar tratamentul prescris: tavanic. Dar dupa tot tratamentul simptomele nu au disparut, mentionez ca mai acuza si o durere de spate in zona rinichilor (nu stiu daca are legatura).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • SecreÈ›ie vaginală infectată - gravitate în funcÈ›ie de agentul patogen
  •