Se poate sa fiu insarcinata?

05-06-2009
anadeea
Nu este medic/terapeut
anadeea
Dupa un contact sexual neprotejat am luat Postinor.Prima pastila am luat-o la 41 de ore iar cealalta pastila am luat-o la 12 ore dupa administrarea primei pastile.La vreo 3 zile dupa ce am luat Postinor mi-a aparut o sangerare slaba care a durat 3 zile, ciclul normal trebuia sa apara pe 18 mai, dar nu a mai venit.Este posibil ca postinor sa nu isi fi facut efectul si sa fiu insarcinata sau este o dereglare?De mentionat ca este pt prima oara cand folosesc vreo metode de contraceptie orala.
5 comentarii
0
06-06-2009, ora 10:14
melendy
Nu este medic/terapeut
melendy
draga ANADEEA fiind pt prima oara knd iei o metoda de contraceptie orala, e posibil sa fie o dereglare...dar afla k nu e bn "sa abuzezi"de acest POSTINOR.sfatul meu este sa faci un test de sarcina.in cazul in kre nu ai faqt ink.numai bine ity doresc shy data viitoare ai mare grija Postinorul nu il iei knd "iti tuna capu"pot aparea complicatii pe viitor.sanatateeeeeeeeeeeeeeee
0
07-06-2009, ora 17:47
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
postinor dă sângerare în majoritatea cazurilor. şi ciclul acesta va fi dereglat, să te aştepţi la asta
0
09-06-2009, ora 20:30
claudiaroki
Nu este medic/terapeut
claudiaroki
buna am si eu o intrebare!
de ctaeva luni bune incerc sa raman gravida si nu reusesc nu stiu de ce totul este normal atat la mine cat si sot :) dar de cateva zile am ceva ce imi zice ca ceva in mine se schimba, sau nu imi mai cunosc propriul corp :(
menstruatia nu mai la fel ca inainte cel putin acum doua luni si luna trecuta nu au fost ca inainte. am dureri de san, sureri de cap, durei abdominale, somn, si la ovare simt ca nu stiu cum sa explic daca ma uit la burtica adica jos la ovare pur si simplu se misca deci ca niste bulbuci de ceva, ceva acolo se intampla dar nu stiu ce ;) (ma crede-ti nebuna) dar nu imi este rau deloc cateodata am toate aceste simtome si cateodata nu am nimic, am facut un test azi si a iesit negativ oricum mai sunt 2 sapt pana la menstruatie dar am crezut ca pot fi gravida de luna trecuta.
intrebarea mea e stie cineva ce este??? a mai trecut cineva prin asa ceva??? sau sunt doar eu, imaginatiile mele ptca ca vreau nespus de mult un bb????
va multumesc
0
09-06-2009, ora 20:53
anadeea
Nu este medic/terapeut
anadeea
Draga claudiaroki nu pre am experienta in acest domeniu dar pot sa iti spun sigur k ar trebui sa consulti un ginecolog in legatura cu ovarele pt k s-ar putea sa ai o infectie(la fel simteam si eu parca imi fierbeau ovarele si cateodata le simteam grele k niste pietre)kt despre modificarile despre care vb este normal pt k odata cu trecerea anilor se mai schimba si corpul nostru.Mult noroc si sanatate
0
09-06-2009, ora 21:50
claudiaroki
Nu este medic/terapeut
claudiaroki
am fost la ginecolog si totul este ok ovare, uter sunt fertila totul este ok eu sunt plecata din romania de aproape 10ani si aici imi zic ca totul este ok deci ii cred. vom vedea daca imi vine sa speram ca nu.
mersi de raspuns/ va pup
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •