Se poate o noapte fara erectie? | Forumul Medical ROmedic

Se poate o noapte fara erectie?

19-12-2010
zamfirescumarius
Nu este medic/terapeut
zamfirescumarius
Numele meu este Marius si am fost selectat la o prezentare de moda a produselor cu sprijin pe umar: camasi, bluze, tricouri etc. Problema este ca la aceasta prezentare vor participa si fete si organizatorii au hotarat ca toate persoanele care partcipa sa fie in fundul gol adica de la brau in jos. La fete se va vedea doar parul pubian iar la baieti ni s-a impus ca in acea seara penisul sa nu intre in erectie. In caz contrar esti luat de urechi si dat afara. Am fost la sediul lor si am intrebat cum sa fac in acea noapte sa nu mi se scoale iar fetele care erau acolo: secretara respectiv celelalte n-au stiut sa ma lamureasca. Intrebarea mea este daca exista ceva medicament injectabil sau pastila sau altceva pentru ca in acea noapte penisul meu sa nu intre in erectie? Evident ca a doua zi vreau ca lucrurile sa revina la normal. Ma poate lamuri cineva?
3 comentarii
0
07-01-2011, ora 17:23
andrr3i
Nu este medic/terapeut
andrr3i
pai incearca si tu inainte de prezentarea aia de moda cu cam o ora.. sa te masturbezi si tu de mai multe ori 3-4 ori si nu cred k vei mai avea erectie chiar daca le vezi dezbracate.. sau incearca de mai multe ori nu crezi ca ar putea merge?
0
22-04-2011, ora 12:50
Robyn
Nu este medic/terapeut
Robyn
Exista creme speciale pentru asa ceva, este foarte simplu, se poate intreba un doctor sau pur si simplu farmacistul :).
0
15-07-2012, ora 00:53
deac_alex25
Nu este medic/terapeut
deac_alex25
sunt alexandru sin oradea v-as ruga frumos sa imi spuneti care este cauza pt problema mea am facut sex cu prietena am ejaculat repede si nu mi se mai ridica penisul de ce?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: