Se abţine să aibă scaun.

24-01-2008
Murgoi Cătălin George
Nu este medic/terapeut
Murgoi Cătălin George
In urmă cu aproximativ 6 luni băiatul nostru in vârstă de 3 ani a avut scaun cu sânge pentru că scaunul a fost gros.
Am mers la spitalul Grigore Alexandrescu ptr. consult iar mai apoi la spitalul Budimex şi s-a constatat că nu sunt probleme ci doar volumul scaunului a determinat sângerarea. Datorită tuşeului şi a lipsei de profesionalitate a medicului (care l-a luat pe copil ca pe o scândură, la pus pe pat şi i-a introdus violent degetul in poponeţ, fără nici o pregătire sau tehnică de a atrage atenţia copilului in altă parte) de gardă din spitalul Grigore Alexandrescu, copilul nostru a fost timorat psihic şi de atunci, de fiecare dată când are nevoie să iasă afară (scaun), strânge foarte tare din poponeţ şi nu dă voie a se uşura colonul. Ajungem şi la 4, 5 zile de ne ieşit afară (scaun), iar atunci când iese este foarte puţin cantitativ.
Menţionez faptul că până la acest incident copilul avea scaun la 1, 2 zile (mai frecvent o dată pe zi), făcea la oliţă şi nu existau probleme.
Acum refuză violent oliţa şi ii punem pempărs sperând că va avea scaun in el.
Când il imbrăcăm, când il spălăm la poponeţ, se retrage temător crezând că vrem să ii facem ceva la poponeţ. Chiar şi spune NU UMBLA LA POPONEŢUL MEU.
Am incercat cu supozitoare, cu termometrul, cu pusul in cădiţă cu apă caldă şi nici un rezultat. Copilul elimină mai mult doar atunci când are presiune mare şi nu mai poate ţine.
Câte odată ne spune că il doare burtica; firesc, după atâtea zile de ne ieşit afară.
Copilul consumă fructe cu efect laxativ, bea ceaiuri, compoturi dar nu ajută cu nimic intrucât nu este vorba de constipaţie ci de o problemă de ordin psihic.
ŞI EU ŞI SOŢIA VĂ RUGĂM FRUMOS SĂ NE AJUTAŢI CU UN SFAT PENTRU REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME INTRUCÂT PERSISTĂ DE MULT TIMP.
Cu mulţumiri

Bucureşti
24.01.2008

Murgoi Cătălin George
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul