Scurgeri vaginale neobisnuite

21-06-2011
Julles
Nu este medic/terapeut
Julles
Buna!
Sunt putin cam nelinistita avand in vedere reactia corpului meu.Pina sa ma alarmez si sa ma panichez as dori si sfatul unui specialist.Nu de mult (2 sau 3 zile) am observat ca secretile mele vaginale s-au intrerupt, numai este lichidul cu care sunt obisnuita, si anume acum cand am scurgeri peste zi este abundent (o singura data pe zi) si de o consistenta foarte ciudata - are culoare albicioasa si este atat de dens precum budinca.
Trebuie sa mentionez ca nu am mai avut contact sexual de mai bine de 4 luni cat si ca nu am dureri abdominale, decat cele inainte sau in perioada menstruatiei (ultima fiind acum 2 saptamani)
O infectie as spune ca nu ar fi, avand in vedere ca nu miroase si nici nu-mi provoaca mincarimi, si mai ales ca ultimul test papanicolau acum 5 luni a iesit in ordine.
Alimentatia este normala, ca intotdeauna cat si nu trec printr-o perioada de stres/depresie.
Ar trebui sa ma nelinistesc si sa ma duc la un medic, sau poate sa fie altceva?
Va multumesc anticipat!
Cu stima,
1 comentarii
0
22-06-2011, ora 13:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ca sa stii daca este vorba de candidoza sau altceva, trebuie sa faci si analiza secretiei, in afara de PAP (plus antibiograma, simultan). Altfel e pe nimeritelea, ceeea ce nu cred ca vrei. De la distanta nu e bine sa aplici sfaturi, poti elimina efectele, cauza sa ramana.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.