Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare

27-02-2012
Mari Maria01
Nu este medic/terapeut
Mari Maria01
Buna ziua! Ma numesc Maria si am 24 de ani. In urma cu cateva luni am fost la ginecolog datorita faptului ca aveam probleme cu scurgerile care erau foarte abundente si urat mirositoare..Am fost diagnosticata cu o 'colpocervicita' mai precis pe 12.09.2011 iar in rezultatul examenului de laborator imi scria: 'Numeroase celule pavimentoase superficiale dispuse izolat si in placarde mari. Frecvente celule pavimentoase intermediare. Prezenti nuclei denudati. Polimorfonucleare numeroase intregre si lizate. Flora microbiana frecventa. Mucus frecvent. Rare hematii. Frotiu BPN cl II = fr.inflamator.' Ps. sper ca am inteles bine..Am facut tratament cu Fluomizin comprimate vaginale si Metronidazol. Am urmat tratamentul impreuna cu consultatii si examenul al secretiei vaginale in fiecare saptamana. Nici dupa tratamentul prescris nu s-a schimbat nimic pentru ca la o saptamana dupa ce am terminat tratamentul am mers din nou la control iar rezultatul analizelor n-a fost deloc bun si niciodata acelasi. Dupa primul tratament ptr colpocervicita la alt rezultat al analizelor am fost diagnosticata cu o 'Colpita' pe data de 06.10.2011. Iar in rezultatul examenului de laborator imi scria: 'Numeroase celule pavimentoase superficiale dispuse izolat si in placarde. Frecvente celule pavimentoase intermediare dispuse izolat si in placarde. Micele cu nuclei mari lizati..polimorfonucleare numeroase, flora microbiana frecventa, mucus frecvent. Frecvente filamente miceliene. Fr. BPN cl II = frotiu usor inflamator..' Am facut tratament cu macmiror capsule moi vaginale si fluconazol dar dupa simptomele au reaparut.
Ulterior am mers la alt medic care dupa o consultatie mi-a spus ca nu am nimic ca sunt scurgeri normale. Tot nu m-am convins si am mers la alt medic ginecolog care dupa o consultatie si o ecografie mi-a spus acelasi lucru ca nu am nimic si scurgerile sunt normale. Dar aceste pe baza rezultatului de la analize mi-a prescris sa fac tratament cu crema vaginala Gynofort, Diflucan, Atrican, Utrogestan si Vitamina E. Am urmat tratamentul si acum cred ca incep iar sa imi apara acele scurgeri dar nu mai sunt mirositoare iar prietenul meu dupa un contact sexual cu mine ii apar niste bubite rosii pe penis care il ard si mananca. Foloseste crema Lomexin ii trece iar apoi dupa un contact sexual iar ii apar.. Am inteles ca s-ar putea sa fie ceva din 'sperma' mea daca ma exprim corect..Numai atunci cand ii ramane lui acolo lichidul acela alb ii apar bubitele.. Vreau sa mentionez ca nu iau anticonceptionale, nu am ciclu regulat, nu-mi vine niciodata cand trebuie, parca dupa ultimul tratament urmat mi se mai reglase putin imi venea cu 2 zile intarziere de la data de la care trebuia sa vina. Iar acum a patra luna vad ca a inceput iar sa intarzie cu sapatamanile. Mentionez ca nu am nici un fel de durere, sangerare, numai secretii urat mirositoare..Iar sangerarea menstruala este normala ca volum si fara cheaguri de sange. V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta macar cu o ghidare catre un diagnostic sau catre alte investigatii pe care as putea sa le fac pentru ca nu mai stiu ce sa fac si incotro s-o apuc.. Ma ajuta cu ceva daca acum merg la medic din nou si fac o ecografie vagina si mi se iau culturi din col si inca un examen al secretiei vaginale? Ce imi recomadati? Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns. O zi buna!
4 comentarii
0
27-02-2012, ora 17:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In mod evident, o noua ecografie nu poate aduce date suplimentare. Dar o repetare a examenului direct pe lama si o cultura de secretie, eventual o cultura speciala pe mediu Sabbouraud pentru ciuperci, poate ca ar fi de folos. De asemenea, problema avand tendinta de cronicizare, un tratament homeopatic este alternativa de prima alegere. Un autovaccin ar fi alternativa de a doua alegere, dupa parerea mea.
0
02-03-2012, ora 15:08
eact2001
Nu este medic/terapeut
eact2001
BUna ziua. De doua saptamani am niste scurgeri vaginale rosiatice ( abia daca murdaresc un tampon zilnic..din acela mic).Scurgeri mai abundente si urat mirositoare am de cand ma stiu.Insa nu au fost niciodata rosii...erau galbene.Mai faceam spalaturi cu ceaiuri si tinctura de marul lupului si scapam de ele, apoi iar apareau.
Mentionez ca in urma cu 6 luni am nascut prin cezariana, apoi dupa cateva zile am facut tromboflebita cerebrala, de aceea iau tratament de anticuagulare (Sintrom) si pt epilepsie ( Timonil).In plus ciclul mentrual imi vine de 2 ori pe luna, dar de data asta se pare ca nu e ciclu pentru ca nu se mai opreste.
Va rog ajutati-ma cu un sfat..macar sa stiu care ar putea sa fie cauzele acestor scurgeri rosiatice care nu se mai opresc.
Multumesc
0
03-03-2012, ora 11:42
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este posibil, chiar foarte probabil, ca scurgerile menţionate să aibă legătură cu Sintromul. Persoanele care iau şi Timonil, trebuie de multe ori să ia doze mai mici de Sintrom datorită faptului că cele două interacţionează. Probabil că peste câteva zile veţi merge la controlul de 6 luni după tromboflebita cerebrală: menţionaţi doctorului neurolog şi acest aspect.
0
03-03-2012, ora 12:21
eact2001
Nu este medic/terapeut
eact2001
Multumesc.Peste 2-3 sapt merg la control si voi face asa cum mi-ati spus dumneavoastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •