Scurgeri de sange

06-02-2009
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Buna ziua,
zilele trecute m-am trezit ca mi-a curs sange si am crezut ca mi-a venit menstruatia. Insa nu mi-a venit. Mi-a curs putin, si nu stiu de ce.Fac si un tratament psihiatric de cativa ani iar din aceasta cauza menstruatia imi intarzie. Trebuia sa-mi vina de mult iar acum m-am trezit cu aceste scurgeri.

Va multumesc.
2 comentarii
0
06-02-2009, ora 11:50
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
acum vin mai multe cauze.. ai viata sexuala? cand afost ultimul act ? a fost protejat ? iei pastile? ce pastile iei ? ai racit la ovare ?simti dureri ? ai menstruatia regulata ?
0
06-02-2009, ora 17:21
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Nu am viata sexuala deloc, si nu am facut sex niciodata.Tratamentul meu la psihiatrie consta in rispolept consta injectabil pe care-l fac o data la doua saptamani.Are ca efecte secundare intarzierea menstruatiei.Asa ca menstruatia la mine nu e regulata deloc.Inainte de a lua acest tratament imi amintesc ca menstruatia nu era prea regulata.Dureri de burta am ca la menstruatie dar fara sa am menstruatie.Am facut un ecograf si nu mi-a iesit nimic.Daca am fost racita la ovare, nu cred. Poate a fost o raceala dar mai de mult.Banuiesc ca m-ar fi durut ovarele si mi-as fi dat seama. Asa ca nu cred.
Va multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.