Scurgere maronie in locul menstruatiei! Va rog raspunde-ti!

25-09-2014
matildamea
Nu este medic/terapeut
matildamea
Iau anticonceptionale Belara si mereu in pauza de 7 zile imi venea menstruatia martea de fiecare data dar slaba. Luna aceasta mi-a venit to marti ( a 3 a zi de pauza) dar numai o scurgere rosiatica la inceput si apoi numai scurgeri maroni de nici nu au umplut un tampon. Mentionez ca le iau la aceeasi ora fara sa omit vreuna. Este posibila o sarcina sau ce poate reprezenta aceasta scurgere deoarece nu arata deloc ca o menstruatie normala.
2 comentarii
0
21-10-2014, ora 17:05
matildamea
Nu este medic/terapeut
matildamea
As dori si eu un raspuns va rog. A trecut o luna si toti v-ati uitat fara sa raspundeti. Revin. Inainte sa incep urmatoarea folie am facut un test si a iesit negativ deci am continuat cu pastilele. Azi sunt la a 3 a zis de pauza si inca nu a venit nici macar acea scurgere.
Va rog sa raspundeti si la acest subiect deoarece nu cred ca sunt singura in situatia aceasta!
0
09-08-2020, ora 00:13
_Geo_
Nu este medic/terapeut
_Geo_
Am o problema..Prietenul si-a pus... pe vaginul meu, eu fiind excitată.Sunt virgină, exista riscul de a rămâne însărcinată?Sunt si imbalonata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: