Scurgere lichid seminal ?

04-02-2014
cain
Nu este medic/terapeut
cain
Bună ziua,

De cca. o săptămână, simt o mică jenă în burtă, mai precis în zona vezicii urinare ( aproximativ ). Simt zona respectivă mai bine, când îmi încordez muşchii Kegel, sau contract sfincterul. Când urinez, nu am nici o problemă, nu doare, nu mă mânăncă, iar penisul nu şi-a schimbat cu nimic modalitatea de "funcţionare".

Azi, după ce am avut scaut şi micţiune, stergând zona, am descoperit că pe uretră, apăruse puţin lichid alb, lipicios, ce seamănă cu lichidul seminal. Acum mulţi ani, am avut asemenea simptone, când am folosit un anumit tip de prezervativ ce conţinea Benzocaină, dar de data aceasta, nu am folosit aşa ceva.

Ce îmi recomandaţi ? Poate fi o răceală a vezicii urinare ?

Mulţumesc !

P.S: actele sexuale vaginale pe care le-am avut au fost protejate, mai puţin cele orale.
5 comentarii
0
11-02-2014, ora 16:36
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,


Va recomandam sa consultati un medic dermatolog si sa efectuati o analiza a secretiei uretrale pentru a determina cauza simptomelor dumneavoastra.

O zi buna!
0
14-03-2014, ora 12:26
eragon
Nu este medic/terapeut
eragon
buna ziua! am si eu o problema de cca 3 saptamani, o usoara secretie albicioasa, fara miros, fara usturime la urinare, insa dimineata ma trezesc cu mici stropi uscati pe chilot.tin sa precizez, ca am fost la medic, mi-a datin prima faza un tratament de 7 zile cu doxicilina si metronidazol, fara o recoltare.normal ca nu a avut niciun efect.dupa o saptamana am fost la un laborator pentru o recoltare, in vederea stabilirii eventualei infectii sau bacterii.nu au descoperit nicio bacterie dar mi s-a recomandat un tratament de 5 zile cu azitrox 1/24 h.au trecut 3 zile dar acei stropi persista dimineata.va rog mult sa-mi dati un sfat sau sa-mi spuneti daca e posibil sa fie doar o simpla scurgere de sperma, adica daca ar fi normala o scurgere de sperma.va multumesc
0
16-03-2014, ora 23:43
eragon
Nu este medic/terapeut
eragon
totusi vreau sa mentionez ca am o senzatie persistenta de urinare dar nu inteleg de la ce ar putea fi acele scurgeri.la o eventuala infectie urinara, este posibila si o scurgere a unei secretii?
0
18-03-2014, ora 17:25
eragon
Nu este medic/terapeut
eragon
imi raspunde si mie cineva sau aici doar se intreaba? cand e vorba de sanatate raspunsul il astepti mai repede, pt o eventuala rezolvare sau o parere a unui specialist.multumesc!
0
06-06-2017, ora 17:25
Affected
Nu este medic/terapeut
Affected
Am avut si eu asa un tip de problema.Te pot felicita ai Gonoreea (suta la suta) + un inceputul de candidoza.( Gonoreea este o boala cu transmitere sexuala cauzata de o bacterie care creste foarte usor in locuri calduroase, umede...etc) + simtomele (otusi, cateodata barbatii pot sa simta o senzatie de arsura atunci cand urineaza sau sa elimine un lichid alb-galbui din penis. Alteori se intampla ca testiculele sa devina dureroase sau sa se umfle.).Ai avut recent un act sexual neprotejat si te-a molipsit partenera.Pentru inceput te sfatui sa consulti un medic, , dermato-veneri" si ci tmai urgent cit n-a dat inflamatii.

Pastile recomandate am primit:
1) Tinidazol 500mg ( 4 pastiel in prima zi)
2) Metrozol
3)Doramycin
4)Fluconazol

Bafta...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.