Scurgere de sange la 6 saptamani de sarcina?

19-03-2013
Alexandra0
Nu este medic/terapeut
Alexandra0
Mi-am facut 2 teste de sarcina in prima saptamana de intarziere a ciclului si ambele au iesit pozitive. Sunt in saptamana 6 si de 3 zile ma confrunt cu niste scurgeri, la inceput fiind doar mici firisoare maro deschis, ieri cheaguri maro inchis rosiatice lipicioase, azi ceva mai apoase si asemanatoare cu perioada ciclului dar mai inchise la culoare si reduse cantitativ. Nu stiu ce ar putea fi... oare nu am fost insarcinata, oare sa fi pierdut sarcina? Aureolele sunt inchise la culoare in rest nu am nici un simptom, am avut doar in primele zile cand trebuia sa imi vina ciclul (la 30 de zile de la ultimul ciclu menstrual) si in perioada ovulatorie am avut dureri de spate, ovare etc. Ciclul menstrual era regulat in jur de 30 de zile.
1 comentarii
0
28-03-2013, ora 11:25
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

In cazul in care testele de sarcina au iesit pozitive pe o intarziere menstruala este recomandat sa va prezentati la un medic, deoarece simtomele existente necesita un control ginecologic cat mai curand.

O zi excelenta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina săptămâna 6
  • Secreții vaginale anormale în sarcină
  •