Scoaterea nervului

13-09-2012
maly12
Nu este medic/terapeut
maly12
Am o masea foarte cariata, iar medicul stomatolog mi.a spus ca data viitoare trebuie sa-mi scot nervul. As vrea sa stiu cum se desfasoara mai exact aceasta procedura. Stiu ca se face anestezie, dar totusi este aceasta dureroasa?? Dupa anestezie mai simti vreo durere, in timpul procedurii?
1 comentarii
0
13-09-2012, ora 23:05
Lucy-lu30
Nu este medic/terapeut
Lucy-lu30
Buna maly! aceasta procedura se efectuează sub anestezie locală, poţi sa simţi uşor intepatura, sau intepatura nu o simţi deloc dacă fol spray înainte, in schimb poţi sa simţi o jena in momentul in care injecteaza anestezicul. Dacă anestezia 'prinde', in timpul menoperelor nu o sa simţi nicio durere si nici după tratamentul dintelui. Poate in primele zile de la obturarea canalului o sa ai o durere, dar usoara, ca reacţie de la pasta introdusă in canal. Nu-ţi faci griji ca nu e nimic dificil si lăsa totul la mana medicului si asculta sfaturile acestuia!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul