Schimbarea anticonceptionalelor

13-08-2009
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Am observat ca inaintea perioadei de pauza si in timpul acesteia am dureri foarte mari de cap, chiar insuportabile uneori, menstruatia dureaza doar 2-3 zile, iar cantitatea de sange eliminata nu este deloc mare.
Care ar putea fi cauzele?
Datorita acestor simptome intentionez sa schimb anticonceptionalele Marvelon cu Yasmin (deoarece am auzit ca acestea din urma ar fi mai bune). Ce ar trebui sa fac? Stiu ca nu le pot schimba dupa capul meu. Trecerea de la un anumit tip de anticonceptionale la altul poate deregla metabolismul? Ma pot ingrasa excesiv? Exista si alte efecte secundare?

Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
18-09-2009, ora 14:53
Raly90
Nu este medic/terapeut
Raly90
Buna, si mie mia prescris dr de la marvelon yasmin, le poti schimba linistia, efecte secundare pot aparea oricand fiecare organism reactioneaza diferit(dar daca de la marvelon nu teai ingrasat, la yasmin riscu e mai mic deoarece au o compozitie mai redusa de hormoni)
sper sati fi fost de ajutor
o zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul