Scaune de trei patru ori pe zi la 8 luni

21-01-2011
ivanovsanda
Nu este medic/terapeut
ivanovsanda
Copilul meu are 8 luni si de cand am inceput diversificarea are scaun aproape dupa fiecare masa, in special dupa cele care includ legume si fructe. Desi ii dau zilnic branzica, supa crema de morcov, banana si uneori mar copt, cand accepta tot are scaune multe. Ia in greutate minimul posibil, are 7.7 kg la 8 luni jumate. As dori sa stiu daca cunoaste cineva un gastro-enterolog foarte bun care sa ne sfatuiasca cum sa il alimentam, in asa fel incat sa nu elimine mancarea inainte sa extraga din ea nutrientii.
De asemenea o rugam pe doamna doctor pediatru sa ne sfatuiasca ce avem de facut. Multumim anticipat
1 comentarii
0
24-01-2011, ora 10:22
mihaelacicu
Nu este medic/terapeut
mihaelacicu
Buna! Si eu am un baietel de 7 luni si tot asa:avem probleme cu greutatea.Are 7.3kg si scaune asa cum zici si tu.Am mers cu el la medic si mi-a zis ca nu-i nici o problema.In cazul alimentatiei cu fructe sau zarzavaturi, scaunele contin celuloza nedigerata, avand culoarea si aspectul modificate fata de scaunele de lapte.Eu ma nelinistisem, crezand ca bebe nu poate mistui unele alimente.Dupa ce se intoduc mai multe fructe si legume nr.de scaune poate sa creasca.Asta a fost explicatia medicului la care am fost eu.Pupici si multa sanatate!Sa cresteti mari!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scaunul la sugar
  •