Scaun inchis la culoare - care ar fi problema?

13-02-2011
bixi
Nu este medic/terapeut
bixi
Am observat.azi...Care ar putea fi problema ?
Tin sa spun ca in ultimile 3 zile am mancat doar shaorma, sandwich-uri, dimineata cereale cu lapte si decat o data mancare gatita... in schimb, in ultimile 2 zile am luat 3 nurofene forte, 3 tador...am cam exagerat cu ele...
Care ar putea fi problema ? Pana acum, nu mi aduc aminte sa mi se fi intamplat...dar ultimile zile, pare un pic dubios, pastile + fast-food. sa fie oare o legatura?
5 comentarii
0
13-02-2011, ora 19:03
bixi
Nu este medic/terapeut
bixi
Mentionez ca sunt cam anemic...nu am facut control specializat dar cred ca-mi pot da seama de lucrul asta, sunt sub limita normala cu kg...de mai multi ani si am des stari de oboseala, destul de palid...
0
13-02-2011, ora 19:04
Albastru44a
Nu este medic/terapeut
Albastru44a
Prima intrebare, inchis la culoare sau negru?
Daca e negru, avand in vedere ca ati luat mai multe antiinflamatoare in ultimele zile, nu mai stati pe ganduri si mergeti la urgenta, caci ar putea fii vorba de o hemoragie digestiva, iar viata va poate fii pusa in pericol.
0
13-02-2011, ora 19:38
bixi
Nu este medic/terapeut
bixi
Nu stiu cat de negru poate fi un scaun, sincer...dar e inchis la culoare... ideea e ca nu se "observa" nicio urma de sange..a nu se intelege ca l-am studiat...manual :)...Ma simt aiurea vorbind despre asta dar...mi s-a sugerat sa dau cu apa peste (furtun) si nu se observa nicio scurgere rosiatica din el... presupun totusi ca ar fi oarecum sesizabila in conditii grave, nu ?
0
14-02-2011, ora 15:30
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Când sângerarea provine din stomac, aşa cum e posibil să fie cazul dvs, atunci se va digera de-a lungul tractului digestiv iar rezultatul va fi un scaun închis la culoare nu cu sânge în el (aceea ar fi situaţia doar în cazul în care sângele ar proveni din tractul digestiv inferior)
0
15-02-2011, ora 16:32
bixi
Nu este medic/terapeut
bixi
Multumesc.se pare ca a fost o alarma "falsa" tinand cont ca imediat seara n-am mai avut probleme... mi-e si jena sa vorbesc despre asta... probabil am mancat ceva "colorat"..stiu sigur c-an luat un sandwich cu cateva ore inainte..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici