Scaun gelatinos bebelus 2 luni

31-05-2010
Lacramioara-Mihaela
Nu este medic/terapeut
Lacramioara-Mihaela
Buna ziua!

Am un bebelus de 2 luni si uneori scaunul lui se prezinta sub forma gelationoasa (ca un mucus pe langa celelalte materii fecale care sunt normale). Scaun are astfel: intr-o zi cam de 3-4 ori si urmatoarea zi nu mai are deloc. Practic o zi are si una nu, dar in ziua in care are scaun face cam de 3-4 ori. Scaunul cu gelatin nu se repeta de fiecare data ci cam la 5-6 zile. Credeti ca este vreo problema? Ar trebui sa ma ingrijorez? Mentonez ca are colici si foarte multe gaze (este foarte balonat ) si ii administram zilnic Debridat si Bonisan fiecare de cate de trei ori pe zi cate 15 picaturi si CalmaBaby 1 ml/ 3 ori/zi.
Multumesc.
2 comentarii
0
01-06-2010, ora 22:49
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mai consultati un gastroenterolog, mai faceti analize ale scaunului, poate are intoleranta alimentara la ceva, sigur ceva ii irita, cel putin colonul. Faceti si proba de digestie, coproparazitologic, coprocultura, toate, din scaun. Sanatate!
0
28-06-2010, ora 18:35
Manu7buh
Nu este medic/terapeut
Manu7buh
Buna ziua,
Ati gasit raspunsul la scaunele gelatinoase? Si noi ne confruntam cu aceeasi problema. Daca imi puteti da un sfat, va rog din suflet!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul