Scaun foarte apos de durata

28-11-2014
tontolino
Nu este medic/terapeut
tontolino
Salut! De 1 luna si jumatate ma confrunt cu problema de scaun foarte apos (apos, cateodata si explozic plus prezenta mucus iar cand apare si scaun normal pe langa apare si sange rosu aprins). Frecventa variabila- 2-3 scaune pe zi (au fost zile si mai rele) odata la 2-3 zile iese si scaun tare pe langa scaunul apos (deobicei atunci apare si sangele). Atat-nu ametesc, nu vomit, ma mai balonez usor dar in general starea o am foarte buna atat scaunul care este cum este.

Am facut analize la boli infectioase-sange, 2 x analiza scaun, analize sange chiar si HIV (a iesit negativ evident- m-a pus doctorul datorita unei Zona Zoster de acum 1 an). Toate analizele foarte bune, scaunul negativ, nici o bacterie.

Am mers mai departe la gastro. Aici am fost controlat inclusiv de hemoroizi fisuri (stau jos destul de mult), apasat pe burta etc- nimic conform medicului.

Mi s-a spus intestin iritabil diareic, mi s-a dat o lista cu ce sa mananc si ce nu si o serie de pastile (antibiotic mai slab plus alte 2 pastile de calmare stomac plus biotic).

Deja a trecut o saptamana de la tratament si absolut nici o imbunatatire!
Singura zi cand am fost mai bine a fost cand efectiv am facut foamea- adica am mancat o supa la pranz si o felie cu branza seara dar deja a doua zi ameteam de foame.

Glicemia 104, tensiunea 10 cu 6, nici o problema la inima, la ficat acum 1 an putina grasime dar de atunci am slabit 10 kg plus m-am ferit de multe.

Solutii?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: