Scaun cu sange

08-02-2007
chelariu
Nu este medic/terapeut
chelariu
Pe data de 5.02.2007 cand am facut scanu am realizat ca era si sange acelasi lucru sa repetat din acea zi as dori un raspuns daca sar putea?
3 comentarii
0
09-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca sangele era rosu aprins este posibil sa ai hemoroizi, adica o inflamatie a venelor hemoroidale din regiunea perianala. Incearca un tratament cu Detralex 2cp de 3 ori pe zi (2 cp dimineata, 2cp pranz, 2 cp seara) 3 zile, apoi 2cp de doua ori pe zi (2 cp dimineata, 2 cp seara) alte 3 zile. Concomitent tine un regim alimentar din care sa excluzi condimentele (ardei iute, boia de ardei, piper, etc.) si bauturile alcoolice spirtoase (coniac, vodca, tuica, etc, ). Daca problemele persista, adreseaza-te unui medic specialist chirurg.
0
26-04-2007, ora 00:00
gabytzu1984
Nu este medic/terapeut
gabytzu1984
As spune ca am si eu aceeasi problema...sangele este rosu aprins si destul de abundent :( este la nivelul anusului si mi s-a intamplat pt. prima data astazi 26.04.Poate este de vina ca am trecut la mancarea de vara(salate, fructe, etc).Daca se intampla din nou ce imi recomdati?
0
28-08-2009, ora 15:47
duculetz
Nu este medic/terapeut
duculetz
am si eu o astfel de problema.totul s-a petrecut anul trecut prin luna iulie cand am constatat ca la sfarsitul defecatiei exista o pata rosie.atunci fiind prima data, cand facusem asa ceva, m-am speriat ingrozitor pot spune. am zis ca data viitoare cand mi se mai intampla am sa merg la un control.pata aceasta rosie cum am denumit-o eu, a survenit in urma unei mancaruri mai picante cu cateva zile inainte. mentionez faptul ca de la momentul respectivei mancari n-am mai avut scaun in afara de cel cu pata rosie si a fost si singurul.n-au mai survenit altele neobisnuite.am incercat sa-mi schimb alimentatia, in speranta ca totul se va rezolva. n-a fost sa fie asa.peste aproximativ 3 luni m-am simtit balonat iar cand am incercat sa am scaun a iesit foarte greu, iar pe hartia igienica iar a fost pata rosie.langa scaun, neamestecat. in tot acest timp precizez ca m-am simtit la fel de bine, ca si inainte de inceperea acestor scaune...dupa asta a urmat o pauza de vreo 3 luni jumate in care nu s-a mai intamplat nimic dupa care...in urma numeroaselor experimente pe care le-am facut cu mancarerea, am inceput sa elimin alimentele cu grasime excesiva, sa mananc mai multe fructe, dar mi s-a intamplat de 2 ori in 2 saptamni, cate un punctulet mic de tot de fiecare data.acum, nu sunt sigur, dar cred ca mi s-a intamplat din nou, de data aceasta n-a mai fost pe hartia igienica ce a fost intr-un fel, lipit de scaun...un firicel rosu as putea spune.de fiecare data a fost rosu deschis, iar scaunul avea culoare normala.aseara, in urma unei bucati de peste, dupa un timp, a inceput sa ma intepe usor abdomenul si aceasta intepatura a durat ceva timp.acum nu ma mai doare abdomenul pe moment, dar sunt cam ingrijorat si-as vrea sa stiu, cam ce-ar putea fi.cand eliminam scaunele cu sange, inainte de a iesi, simteam ca un fel de intepatura foarte mica...alteori...nu. pana acum n-am mai avut nicio problema de acest gen. sper sa imi raspundeti cat mai repede cu putinta.va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •