Scaun cu mucus si firisoare de sange

29-08-2015
Andrei92D
Nu este medic/terapeut
Andrei92D
Buna ziua. Numele meu este Andrei, am 23 de ani. Am urmat un tratament cu antibiotic pentru sinuzita, am luat timp de 3 zile augumentin, dupa care am fost la ORL si mi-a dat sa iau 7 zile un antibiotic cu 'F' nu imi mai amintesc cum se numea, nu mai auzisem de el. Acum dupa 2 luni am avut probleme cu o raceala si o tuse mai severa, mi s-a prescris sa iau antibiotic 'Zinat' si de aici au inceput problemele, inca din primele zile am eliminat un fel de mucus lucios si maroniu, nu am luat in seama, am mai avut cateva scaune normale timp de 2 zile, dar ramanea pe hartie un fel de mucus, dupa 5 zile de antibiotic, am simtit nevoia sa ies afara si am avut scaun doar cu mucus, de doua ori intr-o zi, prima data am vazut ca existau si niste firisoare de sange destul de putin. Am intrerupt antibioticul, am fost la medicul de familie, care a spus ca nu stie ce poate fi, am mers sa imi fac analize, dar toate dureaza, raspunsul il am abea joi, am dus sa mi se faca toate analizele de sange si scaun.
Acum am inceput sa am scaun cam de doua ori pe zi, dar putin si subtire sub forma de panglica, de parca as fi constipat, dar totusi ies de 2 ori pe zi, am si gaze uneori, ieri se putea observa pe hartie mucus si ceva incert care semana a sange asa vag.astazi in schimb pare a fi doar mucus, insa scaunul este la fel, uneori mi se pare care are cate o pata mica si roze in el.
Nu am dureri, nu am greata, nu am febra, am pofta de mancare, uneori simt ca se mai agita ceva prin burta destul de rar, uneori chiar daca am mancat de 3-4 ore, simt ca si cum m-ar roade stomacul de foame, serviciul este de asa natura incat stau foarte mult pe scaun in masina si uneori simt o mica durere ca cea de la constipatie.
Dupa ce vin de la munca imi apar pe picior sub genunchi niste basicute foarte mici care se sparg si pe care dimineata nu le mai am.

Ce poate fii ?? Sunt cam speriat si dureaza destul de mult pana ies analizele.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •