Scaderea sensibilitatii pielii la atingere

17-08-2009
George M.
Nu este medic/terapeut
George M.
Salutare!
Iubita mea mi s-a plans ca de vreo luna nu-si mai simte pielea de pe degetul mare (la partea superioara) de la piciorul drept atunci cand si-o atinge, sau daca simte atingerea o percepe foarte slab. Azi mi-a zis iar si pe de-asupra simte atingerea foarte slab acum si in zona lombara pe o suprafata cam de doua palme.
Si intradevar, ea care e foarte sensibila la pişcături, atunci cand am pişcat-o de spate n-a reactionat decat dupa ce mi-am infipt bine unghiile in ea.
Ce ar putea fi? Eu banuiesc ca ar fi o problema cauzata de sistemul nervos, si va cer si voua parerea in caz ca ati mai auzit pt a ma informa cat de cat, inainte de-a merge si la doctor.
Multumesc!
1 comentarii
0
18-08-2009, ora 13:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In corp este cu siguranta prezenta o toxina chimica sau naturala care a inceput sa atace nervii.
Acest lucru poate sa fie de exemplu de la mercur, cadmiu, plumb, zinc, cupru, argint etc. metale prezente peste tot, de la plombe dentare pana la vopsele, tevi de apa, etc. Poate sa vina si de la tratamente cu medicamente din trecut.

Din pacate medicina clasica ignora in totalitate posibilitatea ca un astfel de lucru sa se intample si nici nu cunoaste medicamente care ar dexintoxica de asa ceva, desi dupa stiinta suntem toti plini de astfel de toxine din aer, apa si mancare.

De aceea v-as recomanda o consultatie la un medic homeopat pt. care aceste cauze sunt cunoscute de mult timp si luate in considerare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.