Sarcina sau alarma falsa iar.?

30-03-2013
rcsne
Nu este medic/terapeut
rcsne
Buna... Nici nu stiu cu ce sa incep... Sunt disperata... Anul trecut am pierdut 2 sacini. 1 in marie a2a in octombrie... Merg regulat la ginecolog si chiar la mai multi, toti spunandu.mi ca nu am nici.o problema. Imi doresc groaznic un copilas si nu am parte de el. Acum 3 saptamani am fost la medicul meu mi.am facut toate testele si analizele. Mi.a spus ca am o inflamatie usoara si mi.a dat Cervugid sa iau 12 zile. Acum am terminat tratamentul. Luna trecuta mia intarziat mensta 13 zile, in care nu exagerez dar am cumparat cred 10 teste de sarcina crezand ca poate poate...dar nimic...dezamagire maxima... Imi este frica de mor ca nu voi mai ramane insarcinata desi imi doresc din tot sufletul... Iau si Branca Ursului si pastile si tinctura dar nimic pana acum... In ultima perioada am fost atat de deprimata din cauza asta incat nu am mai avut chef nici macar sa ies din casa... Va rog foarte frumos am mare nevoie de sfaturile dumneavoastra. Insa in ultima saptamana am avut crampe abdominale(pe care intr.o oarecare masura leam avut si la primele doua sarcini), greata imi cam este dimineata in special cand incerc sa imi beau cafeaua si menstra trebuia sa vina de pe 20...inca nu am curajul sa fac un test de sarcina doar ca sa nu fie o noua dezamagire... Am mare nevoie de niste sfaturi va rog...
Imi cer scuze pentru eventualele greseli de scriere dar scriu de pe tel si este destul de dificil. Va pup
9 comentarii
0
30-03-2013, ora 16:21
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
ai avut si daca DA, cate intreruperi de sarcina, avorturi?
sanatate si
sa-ti fie indeplinite dorintele!
0
30-03-2013, ora 17:33
rcsne
Nu este medic/terapeut
rcsne
Doua. Le.am pierdut si m.au chiuretat. Iti multumesc la fel.
0
30-03-2013, ora 18:15
Madadam
Nu este medic/terapeut
Madadam
Buna. Eu iti spun sa nu mai intri in panica. Si eu imi doream enorm un bebe si din cauza stresului nu ramaneam. Am luat si.eu Branca ursului, imi faceam teste de ovulatie etc. Am ramas cand ma asteptam mai putin, exact atunci cand credeam ca in luna resp. nu raman insarcinata ( nu facusem sex in toate zilele de ovulatie). Acum baietelul meu are 4 luni, doarme si e putin racit, lucru care ma streseaza ingrozitor. Fa testul! Daca nu esti, nu dispera, pt. ca mai rau iti faci.
0
30-03-2013, ora 18:39
rcsne
Nu este medic/terapeut
rcsne
Sa Dea Dumnezeu sa fie asa cum spui tu. Si celelalte doua sarcini nu au fost programate si au venit pe neasteptate... Au fost cele mai frumoase momente din viata mea. Dar pacat ca nu a durat mult... Daca nici luna asta nu am ramas o sa o las asa. Cand o vrea Dumnezeu atunci sa fie:( sper sa se faca bine bebele tau. Sa iti traiasca si sa te bucuri de el:)Iti doresc toate cele bune. Si multe bucurii.Te pup
0
30-03-2013, ora 21:16
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Draga mea,
am inteles c-ai pierdut 2 sarcini si-mi pare rau!
intrebare:
INAINTE..ai facut si ALTE avorturi?!
o seara buna!
0
31-03-2013, ora 13:42
rcsne
Nu este medic/terapeut
rcsne
Nu am facut alte avorturi... Tinand cont ca prima sarcina a fost dorita si a2a si mai dorita, chiar nu am avut de ce sa fac avort... :( offf...:( tot nu imi gasesc puterea sa fac un test de sarcina inca. Tot nu mia venit si asa simptome as avea doar ca am si dureri abdominale si nu stiu ce sa ziiic... Mie frica sa nu fiu dezamagita iar ca testul este negativ.
0
31-03-2013, ora 13:45
rcsne
Nu este medic/terapeut
rcsne
Aaaa ce vroiam sa mai zic... Am de cateva zile niste scurgeri apoase incolore si inodore... Sunt exact ca apa... Nu foarte abundente dar destul de dese.ce pot fi?
0
31-03-2013, ora 13:57
rcsne
Nu este medic/terapeut
rcsne
Tin sa mai mentionez ca nu am mai avut secretii atat de apoase...
0
31-03-2013, ora 17:06
rcsne
Nu este medic/terapeut
rcsne
am mai facut acum um test... Negativ...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •