Sarcina ori alarma falsa?

11-02-2013
elena81
Nu este medic/terapeut
elena81
Buna ziua!
Ciclul menstrual il am regulat.
Pe data de 21 ianuarie 2013 (ma tine 5 zile) am avut menstra, pe de 2 februarie am avut contact neprotejat, pe 10 februarie iar. Ovulatia mi-a inceput de pe ziua 2 pana pe 11 am avut-o. Pe data de 2 a fost doar lichidul preejaculator, la 7 zile, am simtit sanii grei si o usoara durere la atingere. Ieri, pe 10 febr. si-a dat drumul in mine. Cu toate ca dimineata, la trezire simteam de parca sanii mei ar avea pietre.

Stiu ca simptomele unei sarcini coincid cu a unui CM, ma refer la durerea sanilor.

Durerile menstrei mi se par foarte devreme sa apara. CM il astept intre 21-23 februarie, desi sper sa nu fie si sa fie o sarcina. Acum, intrebarea e... acele dureri de sani ce vor sa spuna, sarcina ori iar prevestirea unui CM? :(

Nu arunc inca banii pe teste de sarcina (nelocuind in tara, un test e in jur de 15 euro), astept pana la finalul lunii, cu toate ca as dori un raspuns si din partea unui medic.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul