Sarcina oprita in evolutie

11-10-2010
Buburuza_5
Nu este medic/terapeut
Buburuza_5
Am 35 de ani si patru sarcini pierdute, doua avorturi spontane si doua oprite in evolutie la 12-13 saptamani. Cu patru zile in urma am mers la ecografia de sfarsit de trimestrul I si asa am aflat ca si de data asta s-a oprit din evolutie. Nu am avut nici dureri, nici nu am sangerat. Nu fumez, nu beau cafea si am tinut cont de toate indicatiile medicului. Am luat Utrogestan la indicatiile medicului, 3 ovule / zi. Cand l-au scos au spus ca era dezvoltat normal si se oprise in evolutie de foarte putin timp. Au mai descoperit tot atunci ca am uter fibromatos si am si un fibrom in partea superioara a uterului. Nu mi-au putut spune de ce se opresc in evolutie. Toate analizele facute au fost bune, atat profilul Torch cat si restul. Care ar putea fi cauza ? Ne dorim cu disperare un copil si nu stiu daca am mai putea trece printr-o astfel de incercare. In speranta ca nu veti ocoli intrebarea astept cu nerabdare un raspuns. Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
13-10-2010, ora 19:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Din cauza fibromului uterin se opresc sarcinile din evolutie.nu era rau daca mergeai, impreuna cu sotul, la o consiliere genetica [ daca fibromul nu este prea mare si medicii nu ti-au sugerat ca din cauza lor nu poti purta mult sarcina ].
0
14-10-2010, ora 10:00
Buburuza_5
Nu este medic/terapeut
Buburuza_5
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Imi doresc sa fac tot ce este posibil, doar ca pana acum nu am fost indrumata unde trebuie. Niciun medic din cati am intrebat pana acum nu au putut sa-mi raspunda la intrebari, motivand ca sunt depasiti de situatie si ca nu exista un motiv pentru care se opresc din evolutie. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un sfat.
0
14-10-2010, ora 19:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Orice sarcina oprita in evolutie are o cauza, un motiv.nu mai vorbim de patru.In primul rand cauta un ginecolog nou, cu experienta. si povesteste-i situatia ta.trebuie facuta si o ecografie pentru a se stabili pozitia si marimea fibromului uterin.Daca medicul iti spune ca nu din cauza fibromului ai pierdut toate sarcinile, neaparat trebuie sa te prezinti la un cabinet de genetica medicala pentru un sfat genetic si evaluarea sanselor de a avea o perioada completa de sarcina, cu produs de conceptie sanatos.Sa ne scrii ce se mai intampla.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: