Sarcina oprita din evolutie? Rog raspuns...

31-01-2014
evuska
Nu este medic/terapeut
evuska
Buna, ma numesc Eva si sunt insarcinata in 11 saptamani. De cateva zile nu mai simt tensiune a sanilor si nici nu urinez la fel de des ca la inceput. Mentionez ca nu am avut stari de greata si voma deloc pana acum, m-am simtit foarte bine. La ecograf sunt programata abia peste o saptamana si jumate si incep sa imi fac griji daca bebele e ok sau poate fi vorba de o sarcina oprita din evolutie. Ar trebui sa simt ceva ????
1 comentarii
0
31-01-2014, ora 19:36
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DACA sarcina sa oprit din evolutie este grav deoarece poate distruge descompunerea toate organele interne si sansele de supravietuire sunt foarte reduse, cel mai bine este sa mergi de urgenta la camera de garda la cel mai apropriat spital pt o ecografie.
Eu am cunoscut doua cazuri in care sarcina sa orit din evolutie si nici una din mame nu a supravietuit decat circa 6 luni.
Din emisiunile pe care leam vazut in legatura cu acest subiect am inteles ca bebelusul se mai odihneste si unii se odihnesc mai mult un timp mai indelungat dar cel mai bine este sa faci un ecograf de siguranta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: