Sarcina ?

31-01-2015
Cata1992
Nu este medic/terapeut
Cata1992
Buna ziua, sunt barbat in data de 19 dec 2014 am intretinut relatii cu prietena desi nu am facut normal cu ea am facut anal si am ejaculat in ea apoi posibil a curs pe lejerie si din intamplare cand o masam cu degetele in vagin cred ca sunt sanse ca eu cu mana sa ii fi introdus spermatozoizi in vagin, bn inteles ca ia dat Postinor2 si le a administrat exact cum mi-a spus farmacistul una cat mai rapid cu putinta sub 12 ore de la contact, aceasta administrando la 3-4 ore si a 2a pilula la fix 12 ore dupa prima, apoi stopul ia venit pe 3 cu 2 zile mai devreme decat ar fi trebuit 'insa dupa prospectul acestor pastile aceasta ar fi in regula caci spune ca poate afecta stopul cu cateva zile sarcina fiind daca intarzie cu mai mult de 6 zile, tin sa mentionez ca in primele 2 zile menstruatia ia venit scazuta ca cantitate iar urmatoarele 5 normal, acum luna asta pe 29 cea ce inseamna ca la a 27 a zi ia venit nu cred ca ar fi asta o problema, in prima zi ia venit normal dar fiindca urmeaza un tratament cu antiobiotice in prima zi ia venit normal apoi de pe la 12 seara pana dim la 10 cantitatea ia scazut considerabil apoi ia venit abundent pana pe la ora 18 Antibioticul este Zinat si il ia pt infectii ale gatului ca este racita.
As vrea sa imi spuna cineva cu experienta daca exista cumva o sansa ca sarcina sa existe sau nu oricum eu as dori sa iau un test de sarcina sa vad exact iar apoi sa merg cu ea la un control ginecologic.
Va multumesc Anticipat
1 comentarii
0
02-02-2015, ora 19:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sarcina nu exista si nici nu a existat.
Nu se poate ramane insarcinata decat prin sex normal, nu cu degetul.
Nu o mai lasa sa ia pastila de a doua zi daca tii la ea si o respecti cu adevarat. E o adevarata bomba de hormoni care o poate distruge hormonal pe viata.
Folositi prezervativ si faceti sex normal ca altfel o sa va pricopsiti cu hemoroizi si alte boli si ajungeti la operatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •