Sarcina - copilul sotului? - URGENT DORESC RASPUNS

04-04-2008
zsuzsi
Nu este medic/terapeut
zsuzsi
In perioada fertila am avut 2 contacte sexuale. unul protejat cu prezervativ si tin sa mentonez ca nu s-a rupt, nu s-a spart, nu s-a prelins lichid pe langa, a fost introdus de la inceput, a fost retras repede dupa ejaculare. Acest act sexual a fost o escapada. a doua relatie sexuala a fost cu sotul meu si acesta a ejaculat in mine. cele doua acte s-au intamplat amandoua in perioada fertila. Bineinteles sunt gravida. intrebarea mea este care e posibilitatea ca acest copil sa nu fie a sotului meu? imi este foarte frica de avort, mai ales ca sotul meu isi doreste foarte mult acest copil. relatia extraconjugala a fost o tampenie, un moment in care nu am gandit la consecinte. va rog sa imi raspundeti cat se poate de repede si de sincer.
1 comentarii
0
05-04-2008, ora 00:00
krina.b
Nu este medic/terapeut
krina.b
esti prea speriata, de nu iti dai seama ca acest copil e al sotului tau.Pai cum ar putea sa fie a celui din relatia extraconjugala ? Daca ai avut prezervativ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul