Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns

29-03-2014
danale
Nu este medic/terapeut
danale
Buna ziua. Am mare nevoie de sfatul vostru. De cateva luni( mai exact de pe 24 decembrie) am aproape permanent o stare de rau de la stomac. Tot timpul simt ca ceva ma strange, pot tolera cam orice mancare si tot ma simt rau, cand stau intinsa in pat simt pulsul la nivelul stomacului si am o stare de neliniste, ma balonez(am burta umflata), ma constip, ma doare si burta uneori. Primul gand care mi-a dat prin minte a fost 'ar putea fi o sarcina?' am facut 2 teste de sarcina la aproximativ 2 saptamani de cand am inceput sa ma simt rau si au iesit negative. Am menstruatia neregulata. Mi-a venit menstruatia la sfarsitul lunii octombrie si abia de la sfarsitul lunii noiembrie am avut contacte sexuale dupa un an. Mi-a venit apoi la sfarsitul lunii ianuarie si a fost o menstruatie normala si am mai avut de doua ori o scurgere maronie. Nu am facut niciodata sex neprotejat dar ma gandesc sa nu se fi spart prezervativul si sa nu imi dau seama. In afara de aceste simptome nu am nimic. Am fost acum putin timp la ginecolog si i-am spus despre menstruatia mea neregulata. Mi-a facut testul papa nicolau si mi-a iesit bine si niste analize de sange legate de hormoni pentru a vedea daca este o dereglare. In urma rezultatelor, mi-a dat duphaston dar nu am incept inca sa il iau. Ma gandesc ca daca ar fi fost vorba de o sarcina si-ar fi dat seama. Sunt foarte ingrijorata de starea mea si m-as bucura daca m-ati putea ajuta cu o parere sau un sfat. Multumesc frumos!
2 comentarii
0
30-03-2014, ora 10:19
Dr. Erna Stoian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Erna Stoian
Buna ziua! Dc ati facut 2 teste de sarcina ati fost la ginecolog probabil nu sunteti insarcinata! Ecografie ati facut? Probabil ar trebui sa faceti un control si la un medic gastroenterolog! Nu stiu cati ani aveti.
0
31-03-2014, ora 12:53
danale
Nu este medic/terapeut
danale
Am 21 de ani. Nu mi-a facut ecorafie, doar testul papa nicolau care a iesit bine si analize de sange pentru a vedea daca este o dereglare hormonala. Dupa spusele medicului ar fi o dereglare. Mi-a dat duphaston sa iau cateva luni. Ceea ce nu inteleg este faptul ca am burta umflata si am un discomfort la nivelul stomacului permanent. O sa merg si la un medic gastroenterolog. Multumesc de sfat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •