Sarcina?

08-02-2014
Lollita
Nu este medic/terapeut
Lollita
Buna ziua.
Am facut sex, insa protejat cu prezervativ exact in ziua ovulatiei, dar, dupa actul sexual, am observat un lichid alb, vascos pe prezervativ...am crezut ca este de mine, dar incepe sa imi fie frica. Mentionez ca in timpul actului am avut dureri interne, dar cred ca sunt din cauza faptului ca este doar al treilea contact sexual [dezvirginarea s-a produs acum 6 luni].
O sa spun rapid, scurt si cat de detaliat pot. Mi-a intarziat menstruatia aproximativ 2 saptamani, amavut dureri de sfarcuri si dupa aceea dureri insuportabile de sani [si acum le am]. Am avut o perioada in care am avut o scurgere foarte apoasa, transparent-albicioada, insa pe servetel se vedea galbena si era urat mirositoare. Am avut, si inca am, dureri de spate si crampe in abdomenul de jos, dupa aceea dureri de rinichi si de ovare.
Ieri am avut o scurgere maronie, sangerie, insa extrem de putin. Azi la fel...acuma da, e sange, dar extrem de putin. Sa spunem o picatura pe ora, sau nici atat. Cand apas pe abdomentul inferios sau cand imi incord muschii 'jos', parca este o scurgere de moment, iar scurgerile de sange pe care le-am avut pana acum sunt urat mirositoare. Exista posibilitatea unei sarcini?
1 comentarii
0
29-11-2016, ora 10:41
Lavve
Nu este medic/terapeut
Lavve
Ce sa intamplat pana la urma?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •