Sarcina?

13-06-2013
Lollita
Nu este medic/terapeut
Lollita
Buna ziua :)
Am nevoie foarte mare de ajutor :-|
Am facut sex neprotejat la o zi dupa mentruatie, asta fiind in a saptea zi de ciclu menstrual.[pe data de 2 iunie] Ejacularea a avut loc inafara vaginului. Mentionez ca ciclul meu menstrual variaza intre 29-31 de zile.
La cateva zile am inceput sa am ameteli, dureri de cap in zona fruntii, arsuri la stomac si o usoara stare de greata. Nu aveam deloc pofta de mancare, dar simteam disconfort ca si atunci cand ti-e foarte, foarte foame. Desi mancam, acea senzatie nu disparea.
Acum [13 iunie] acele simptome s-au mai atenuat. Starea de foame o am mereu, si incep sa mananc tot mai mult, ceea ce ma ingrijoreaza, deoarece nu sunt obisnuita sa mananc atat de mult. Sunt in perioada ovulatiei, deci acea secretie este prezenta. Insa...de pe data de 11 am avut dureri de ovare si intre ele, iar sfarcurile ma dor ingrozitor la atingere, sunt moi si parca s-au cam rosit. Si mai mereu as dormi...
Imi este foarte frica de prezenta unei sarcini. Saptamana viitoare o sa fac un test de sarcina. Voi ce credeti? Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici