Sarcina?

10-12-2010
curiosul3398
Nu este medic/terapeut
curiosul3398
Buna! V-as ruga daca ma puti ajuta cu niste raspunsuri! Eu si prietena mea avea contacte sexuale neprotejate pana acum 1 luna dar fara sa ejaculez in ea, pana am aflat ca ii posibil sa se gaseasca spermatozoizi si in lichidul de lubrifiere. Pana acum a avut ciclu regulat 28 de zile si menstruatia dura cam 5 zile. Luna trecuta ia venit menstruatia dar a fost mai mica cantitativ decat in mod normal, am facut 2 teste de sarcina(amandoua au fost negative) iar luna asta ii a 30a zi si nu ia venit menstruatia? am facut astazi un test de sarcina si iarasi e negativ? posibil sa fie insarcinata? va rog un raspuns. Ea are 19 ani si eu tot 19, Va rog un raspuns ! va multumesc mult!
2 comentarii
0
11-12-2010, ora 14:20
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Întârzieri de câteva zile (până la 7 zile după unii, până la 10 zile după alţii) sunt normale şi nu trebuie considerate tulburări. Abia după acest interval, dacă menstruaţia nu se arată, se pune întrebarea din ce cauză. Iar cauzele posibile sunt multe, sarcina fiind una dintre ele.
0
31-01-2011, ora 11:45
nicolle.28
Nu este medic/terapeut
nicolle.28
am si eu o problema...am facut dragoste cu prietenul meu in urma cu 2 sapt, am folosit prezervativul dar a bagat odata si fara.nu a ejaculat in mine.imi fac griji din cauza lichidului preejaculator..ma gandesc ca exista probabilitatea sa fi curs in timp ce a introdus penisul. am facut un test de sarcina si a iesit negativ de curand dar ma simt balonata si imi curge un lichid mai rosiatic de cateva zile...as vrea sa fie menstruatia...dar cred ca ma insel:((( mentionez ca am facut sex cu o saptamana dupa ce mi-a trecut ciclul.
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici