Sanse sa fiu insarcinata?? :(( & bubite in regiunea genitala

09-02-2009
cosmina90
Nu este medic/terapeut
cosmina90
in urma cu o saptamana si un pic.mai exact...pe la sfarsitul lunii ianuarie am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu...insa acesta nu a ejaculat "in mine"...ci s'a retras. totusi imi este frica deoarece in ciuda faptului ca a ejaculat pe cearsaf...sperma a ajuns si pe coapsa mea...intr'o regiune destul de apropriata de vagin. La acestea s'ar mai adauga si starea mea ciudata de acum...in special azi...o oarecare stare de greata usoara si mici senzatii de ameteala...si urinez destul de des :( totusi.tinand cont ca nu ma alimentez foarte bine...si ca sunt destul de slaba..ameteala si greata...ar putea fi din cauza asta..in cel mai bun caz. ciclul menstrual mi'a venit ultima data in data de 18 ianuarie (prima zi de sangerare). vreau sa stiu cate sunt sansele ca eu sa fiu insarcinata.



si as mai avea o mica problema :">.mi'au aparut in regiunea pubisului niste bubite rosii...asemanatoare cu cosurile. nu produc mancarimi sau durere. tin sa precizez ca ma epilez cu bic-ul...poate ar fi din cauza asta.. As vrea sa stiu ce sunt mai exact...si cum pot scapa de ele.sau macar sa nu se mai faca altele.


va multumesc!!!
1 comentarii
0
09-02-2009, ora 23:08
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
nu esti insarcinata. in legatura cu acele bubite cred ca iti apar din cauza ca te epilezi cu bic-ul. incearca cu o crema si vezi cum iti e.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici