Sani tensionati de cand iau Jeanine!

10-09-2009
ema86
Nu este medic/terapeut
ema86
Buna ziua! Am 23 de ani si de 3 luni iau anticonceptionale Jeanine, am mai luat in urma cu aproximativ un an si nu am avut reactii adverse, dar acum, in special de cand am inceput sa iau a 3-a folie simt sanii tensionati, durerosi la atingere. De cand ma stiu m-am confruntat cu sindrom premenstrual, adica ma dureau sanii aproximativ cu o saptamana inainte sa-mi vina menstruatia chiar si cand nu luam anticonceptionale, dar acum am avut simptomele astea inca de pe la inceputul foliei si nu stiu ce sa fac, daca sa continui sa le mai iau sau nu. O sa merg si la medicul ginecolog, dar as vrea sa stiu si parerea altui specialist. Cand am fost ultima oara la medic mi s-a dat un tratament pt boala inflamatorie pelvina si medicul mi-a recomandat sa reiau anticonceptionalele intrucat sunt predispusa la inflamatii si mi-a explicat ca ar fi foarte bine pentru mine sa le iau si in cazul asta ar trebui sa ma prezint doar la cate un control anual. Medicul care mi le-a recomandat este cel mai bun de aici din oras, dar totusi mi s-a parut ciudat ca a insistat atat de mult sa iau pastilele, desi i-am spus ca nu sunt activa sexual. La control am fost in urma cu aproximativ un an si acum, inainte sa merg la urmatorul, vroiam si parerea altcuiva. Oricum eu pastilele nu le-am luat de atunci, deci nu prea am tinut cont de sfatul medicului pentru ca am auzit atat pareri pro dar si contra anticonceptionale incat am fost derutata. Prima oara cand am inceput sa le iau, acum cativa ani, mi-au fost recomandate pentru ten, de catre o alta doctorita ginecolog, intrucat aveam o acnee suparatoare, care s-a mai ameliorat vizibil de la aceste pastile. Acum le-as lua si pentru ten, si ca metoda contraceptiva (deoarece acum am nevoie si pentru mine e cea mai sigura metoda, cu prezervativul mi-e cam teama pentru ca stiu ca se mai pot intampla "accidente") si pentru motivul mentionat de cel de-al doilea medic. Sper sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc!
1 comentarii
0
10-09-2009, ora 18:09
anaigroeg23
Nu este medic/terapeut
anaigroeg23
am o problema, mi-a venit ciclul pe 30iul. si inca si azi imi mai curge, dar imi curge cantitatea care imi curgea secretia, este prima data cand i-au anticonceptionale(melleva35) recomandate de doctor, am tot intrebat pe toata lumea si nimeni nu stie ce sa imi explice, ce sa fac sa stau linistita ca este normal sau sa merg la doctorul care mi-a recomandat melleva 35?va roooooog, va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul