Sani moi, lasati si plini de vergeturi...

15-04-2008
diana1982
Nu este medic/terapeut
diana1982
Am avut si eu candva sanii frumosi, dar dupa ce am nascut s-au lasat foarte tare, sunt moi si plini de vergeturi, arata foarte urat.Cateodata imi este sila de ei, mai ales atunci cand eu si sotul meu suntem intimi...imi doresc foarte mult sa ii repar cumva...am incercat tot felul de tratamente de prin farmacii, dar degeaba.Daca stiti cumva vreun tratament eficient va rog sa ma ajutati.M-am gandit si la implant, dar nu stiu unde sa ma duc.Am auzit tot felul de povesti, ca implantul provoaca cancer si alte lucruri de genul.v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da ceva informatii legate de acest subiect si unde ar trebui sa ma duc! Va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
19-05-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Din pacate nu exista nici un tratament pentru corectia formei saniilor in afara celui chirurgical.
Tratamentele cu masaj, pilule, creme etc sunt de domeniul fictiunii.
Implantul siliconic nu provoaca cancer, nu se rupe spontan, nu imbatraneste si nici nu trebuie schimbat periodic.
Pacientele noastre se prezinta frecvent dupa nasteri cu asemenea probleme. In functie de caz se poate ridica sanul, se poate pune o proteza mamara sau cele doua proceduri combinate. Rezultatele, in cazul unui chirurg plastic cu experienta, sunt spectaculoase. Puteti sa va informati de pe siturile internet ale colegiilor mei.
Operatia insa nu este acoperita de asigurarile de sanatate asa ca va trebui sa platiti unei clinici private costurile interventiei. Cu titlu informativ, acestea se situeaza intre 1000 si 3000 euro.
0
25-06-2008, ora 00:00
norahjones
Nu este medic/terapeut
norahjones
Domnul doctor are dreptate. Din pacate cred si eu ca asemenea probleme pot fi rezolvate doar prin interventie chirurgicala. Daca cumva nu esti din Bucuresti, ti-l recomand din tot sufletul pe dr. Andrei Martin de la Cluj. Mult succes!
0
25-05-2010, ora 05:22
mihaelutza89
Nu este medic/terapeut
mihaelutza89
buna seara uhh aproape aceeasi problema am 20 de ani si am 52 de kg, 1:63 inalt si am 95 c la sanii nush ce sa mai fac adik nici nu mai m-am uitat cat mai am ptr ca m-am lasat de fumat acum 1 an si am pus pe mine in 1 luna k niciodata 8 kg de plus si dupa ceva timp am slabit inapoi la 51 atat am acum si am sani foarte lasati :(((( si cu vergeturi nu vergeturile sunt problema sanii lasati si moi :(((( ma urasc urasc toate partile din corp decand am slabit dintr-o data m-am facut urata si nu imi este de ce zice lumea dar ma vad eu in oglinda si imi este rusine mie :((((( ce sfaturi as putea sa am ??????????multumesc
0
25-05-2010, ora 16:58
ralu_blondy88
Nu este medic/terapeut
ralu_blondy88
Aceeasi problema o am si eu de aceea am decis sa ma operez la sani, sa mi ridic.Pe langa ca arata urat sanii si nici eu nu depasesc 22 de ani, ma dor din cauza greutatii lor si nu pot sa nu port sutien, pana si noaptea dorm cu sutien.Am un bebe de 4 luni pe care din pacate nu-l mai alaptez.Am inteles ca trebuie sa astept 6 luni de la terminarea alaptarii si abia apoi se poate intervenii asupra lor.deci mai am pana prin august de stat.Am fost la un dr in Cluj care mi-a cerut fabuloasa suma de 3500 de euro pe langa atitudinea urata a dansului,.in fine, apoi am mai cautat si mi-a fost recomandat de o doamna dr. sa iau legatura cu dr prof. Alexandru Georgescu de la clinica Al medica.Si eu sunt in cautari acuma de referinte si pareri in legatura cu operatiile facute la dansul.Pretul care mi s-a spus de el pt problema mea este de 1500 euro, mult mai putin decat mi s-a cerut la primul doctor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Vergeturile după naștere
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Vergeturile
  •