Sangerari intermenstruale

01-06-2015
camelia.camy
Nu este medic/terapeut
camelia.camy
Buna ziua!o sa incep cu inceputul. Acum 2 luni mi.am depistat o candidoza vaginala pe care inca o am. Am incercat cu ceaiuri, musetel, galbenele, pelin..insa doar au ameliorat problema, reducand mancarimile.(marturisesc ca mi.am inceput viata sexuala acum 5 luni, si nu m.am protejat in nici un fel)
Luna trecuta, la ovulatie am avut sangerari usoare, ceea ce nu mi s.a mai intamplat (ultima oara cand avusesem cuntact sexual, fusese in urma cu doua saptamani). Apoi mi.a venit normal menstuatia. Luna asta, la ovulatie, din nou am avut sangerari care ai dureat in jur de 5 zile. Ceea ce ma speriat. (Contact sexual nu am mai avut). Ca sa tratez candida, mi.am bagat 5 ml de iaurt natural in vagin cu o seringa fara ac, timp de 3 zile. Acum 3 zile am racit, tuse, durere de gat..si am avut dureri pelvine(inca am, si inca sunt racita). Dupa ce au trecut sangerarile, am avut, si inca am, o scurgere vaginala gelatinoasa. :( va rog ajutati.ma! Despre de poate fi vorba?.. Nu pot merge la ginecolog deoarece parintii mei nu stiu ca mi.am inceput viata sexuala, nu vreau sa afle si sa.i dezamagesc..
pentru raceala am luat Duomox...scurgerea gelatinoasa poate fi din cauza iaurtului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •