Sangerare vaginala prelungita

05-02-2016
DanaIonela
Nu este medic/terapeut
DanaIonela
Buna seara, anul trecut in luna decembrie nu am avut menstruatie, si am mers la medicul ginecolog pentru control, si mi-a prescris un tratament cu orgametril timp de 3 zile cate 6 pastile pe zi. Pana sa merg la ginecolog am efectuat 3 teste de sarcina toate fiind negative. Dupa tratament la 5 zile menstra a aparut. Dupa menstruatie la cateva zile mi-a aparut o sangerare rosiatica care in timp a devenit si abundenta. Am mers iarasi la ginecolog pentru control si mi-a prescris tratament duphaston timp de 5 zile cate 2 pe zi, dupa o zi am intrerupt tratamentul din cauza reactiilor adverse. Sa oprit timp de 2 zile si a reaparut iarasi. Am fost din nou la medic si mi-a prescris un alt tratament cu utrogestan cate o pastila seara timp de 10 zile. Am terminat astazi tratamentul si nu am nici un simptom sa treaca, sangerez continuu timp de o luna. Sangerarea este variabila. Mentionez ca in luna septebrie a anului 2015 am fost operata de fibrom uterin(miomectomie). Care poate fi cauza? Dereglare hormonala sau altceva mai ingrijorator? Multumesc!
4 comentarii
0
05-02-2016, ora 21:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Este ingrijorator faptul in sine ca sangerati de atata timp si este considerat urgenta medicala.
Sunt peste 10 cauze ale sangerarilor intermenstruale.
Ori mergeti in urgenta unde sa va faca pe loc toate analizele, ori mergeti sa va consulte serios si sa va faca investigatii medicul care v-a operat.
Organismul are in general 6 litri de sange. Actionati cat mai degraba.
0
05-02-2016, ora 21:24
DanaIonela
Nu este medic/terapeut
DanaIonela
Mentionez ca nu sangerez chiar atat de mult, un singur absorbant pe zi imi ajunge... Uneori isi schimba culoarea si cantitatea. Am facut analiza beta HCG si a iesit 2.00.
0
09-11-2018, ora 15:00
Katrina Emilianof
Nu este medic/terapeut
Katrina Emilianof
Buna ziua aș vrea sa-mi dați un sfat am început să folosesc inelul contraceptiv fară parerea medicului de vreo doua luni, la sfarșitul lunii trecute menstruația mi-a venit foarte puțin, în schimb luna asta dupa data de 1 până în ziua de astazi am scurgeri de sange abundente menționez că data menstruației era alta, am scos inelul de teama sa nu fie el problema..mi-am facut o programare la ginecolog însa mai am de așteptat vreo 7 zile aș putea lua vitamina k..sunt cam speriata va mulțumesc
0
10-12-2018, ora 20:26
Floryna21
Nu este medic/terapeut
Floryna21
Buna seara. Fiica mea are 17 ani, sufera de hipotiroidism si are menstruatie de aproape 5 saptamani. La ea dureaza menstruatia in jur de 2 saptamani, niciodata nu a durat mai mult. Am incercat sa ii fac programare la ginecolog, dar domnisoarele de la receptia clinicii mi-au spus ca doctorii nu pot sa o consulte pana nu se opreste sangerarea. Ce cauze pot fi pentru aceasta menstruatie prelungita? Se simte slabita, este palida, are stari de voma. De o saptamana ia multivitamine, nu efervescente.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.