Sangerare la actul sexual

23-03-2016
Roxana56
Nu este medic/terapeut
Roxana56
De curand am avut primul contact sexual. Am simtit o durere, suportabila, dar am sangerat foarte putin. Peste 3 zile am avut al 2lea contact, unde am avut o sangerare mai abundenta. La cateva zile am avut iar contact sexual, si tot asa am sangerat. La fiecare penetrare simt o durere, dar se diminueaza la fiecare contact. Vaginul meu este relativ stramt, sa fi fost lubrifiere insuficienta sau ar trebui sa ma ingrijorez ?
3 comentarii
0
23-03-2016, ora 23:32
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Pai e posibil sa fi avut himenul elastic si sa se rupa doar putin cate putin la fiecare contact. Incearca sa-ti dai seama de unde provin durerea si sangerarea. Daca sunt de la himen atunci acestea trebuie sa fie la intrarea in vagin, daca le simti mai in interior atunci s-ar putea sa fie un pic mai complicat si ar trebui mers la ginecolog. E normal sa fie vaginul stramt pt ca ai fost virgina dar de asemenea e normal sa te lubrifiezi si sa fii excitata inainte pt ca doar asa vaginul poate ia forma sa elastica si poate "coopera". Daca nu e asa, atunci apar dureri mari si pot aparea si complicatii mai grave.
0
24-03-2016, ora 07:24
Roxana56
Nu este medic/terapeut
Roxana56
Durerea este de la intrare
0
24-03-2016, ora 13:51
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Incearca sa lasi o perioada mai mare intre aceste prime contacte sexuale. Dezvirginarea presupune o mica rana care, la repetarea actului sexual nu va mai apuca sa se vindece/inchida si sangerarea reapare. Lubrifierea corespunzatoare este importanta, iar aceasta lubrifiere este strans legata de existenta unui preludiu satisfacator. Daca problema persista este necesar sa mergeti la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici