Sangerare in timpul actului sexual dupa 6 luni de la cezariana

26-11-2013
Iacob Oana
Nu este medic/terapeut
Iacob Oana
Am nascut prin cezariana in urma cu 6 luni, primul contact sexual dupa operatie a fost la 40 de zile, nu am avut probleme.Am avut menstruatie in august, cu dureri mari si mult sange, iar de atunci nu am mai avut.Inainte de sarcina am avut ciclu tot neregulat, iar de 3 saptamani cand intretin relatii sexuale sangerez doar in timpul actului sexual.Nu am fost la control la 6 saptamani doar luna viitoare o sa pot merge.Va rog sa ma ajutati!Multumesc!
3 comentarii
0
26-11-2013, ora 13:00
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Oana


buna oana...nu sunt doctor ca sa stiu exact ce ai dar iti pot da un sfat...toata acea sangerare este cel mai probabil din cauza nasterii...parerea mea ca ai avut relatii sexuale mult prea devreme(chiar daca ai nascut prin cezariana)tie corpul inca nu s-a reglat cum trebuie..nici ciclul..si cred eu ca nici vaginul pentru ca el a fost dilatat o vreme indelungata si acum prin penetrare este sensibil sa zicem asa.nu este nimic grav asta e clar, tu cand o sa mergi la medic o sa vezi lucrul asta doar ca trebuia sa astepti relatiile sexuale abia dupa ce consultai un medic si iti dadea aprobare.multa sanatate iti doresc!!!
0
26-11-2013, ora 13:37
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Chistul ovarian, inflamatia dau sangerari in timpul actului sexual. Ceva este clar in neregula cu tine, mergi la medic neaparat.
0
26-11-2013, ora 14:51
Dr. Stavar Angelica Nela
Gastroenterologie, Constanta
Dr. Stavar Angelica Nela
Buna ziua! Sangerarea in timpul actului sexual nu este normal, clar este o problema la care vei avea raspuns doar mergand la medic.Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sangerarea in timpul actului sexual
  •