Sangerare dupa sex

05-04-2011
cameluska
Nu este medic/terapeut
cameluska
Buna ziua,
Am 28 ani, de 6 luni sunt mamica. Am nascut natural, ni s-a facut epiziotomie dar am avut si ruptura de perineu. La controlul de 6 saptamani si cel de 4 luni, nu au fost probleme, medicul a spus ca totul s-a vindecat cum trebuie, doar ca se vad niste mugurasi la cusaturile din vagin si ca e posibil sa mai sangerez dar sa nu ma ingrijorez. Am reinceput activitatea sexuala cam la 4 luni dupa nastere, durerile fiind destul de mari in zona genitala. La inceput nu au fost sangerari dar de vreo luna sangerez dupa actul sexual. E mai mult ca o scurgere, nu e ceva deranjant sau sa necesite absorbant, si tine cam o zi sau 2. Sunt normale astfel de sangerari? nu s-or fi vindecat "mugurasii"?

Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
06-04-2011, ora 20:02
Karla:*
Nu este medic/terapeut
Karla:*
eu zic sa mai astepti ceva timp pana se vindeca...daca sangerarea persista consulta-ti medicul...

Numai bine!!!
0
06-04-2011, ora 20:27
Lariss@
Nu este medic/terapeut
Lariss@
Avem aceeasi varsta, doar ca eu am un copil in plus.Am fost rupta de ambele sarcini in momentul nasterii.Dupa prima am fost cusuta si la un an de la nastere mi s-a desfacut o cusatura in timpul actului sexual.Mi-a ramas o bucatica care atarna, dar nu ma deranja.Atunci am sangerat putin, apoi s-a vindecat.Dupa a doua nastere, n-am mai fost cusuta si la fel am o bucatica care atarna.La vreo 5-6 luni am avut sangerari dupa actul sexual, dar de aceasta data nu la nivelul himenului vaginal ci a uterului.Avusesem o sarcina exrauterina pe care mai tarziu, din fericire, am eliminat-o odata cu ciclul menstrual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici