Sangerare dupa contact sexual

13-09-2011
carlig09
Nu este medic/terapeut
carlig09
Buna ziua! Am si eu o problema...am nascut trei copii (ultimul acum un an), dar si inainte si dupa nateri am avut dureri abdominale in partea inferioara a acestuia atat in timpul actului sexual cat si inainte si dupa aceea si de aproape o luna dupa fiecare act sexual am pierderi de sange destul de abundente. Stiu ca am uter retrovers, anexita bilaterala si ovare polichistice, iar la 3d mi s-a spus ca as avea si un fibrom uterin. Am facut tratament pentru anexita si chisturi dar nu am mai fost la control de ceva vreme. Care ar putea fi cauza acestor sangerari? De ce dupa tratament durerile abdominale si de mijloc tot revin? Sunt destul de ingrijorata, dar sper ca ingrijorarea mea sa nu aibe motiv. Astept cu nerabdare un raspuns. Va multumesc!
4 comentarii
0
13-09-2011, ora 21:54
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Pai cauza poate fi una din problemele pe care tu le-ai enumerat ca le ia. Daca stii de aceste probleme, si m-ai ales ai si simptome suparatoare, de ce nu mergi la un control? Sau poate ai si o rana pe col. Mergi si fa-ti un control si toate analizele necesare, nu este de glumit cu astfel e probleme! Faptul ca ai sangerari abundente nu e de bine, este chiar foarte grav! Sanatate!
0
06-10-2012, ora 12:37
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
Ieri am patit si eu exact aceeasi. Am exact afectiunile ce le-ai enumerat mai sus(uter bicorn, ovare polichistice, anexita etc.) plus rana pe col si polip(cauza nu se stie inca) dar eu nu am nascut si am un singur partener el fiind virgin ca si mine cind am inceput a vea relatii(de 4 luni), aseara am incercat sa avem contact(spun incercat deoarece nu putem face nimic ca ma doare de o luna ft tare. Si la urma m-amsperiat cind am vazut cit singe a curs, plus noaptea si azi a mai fost singe. Mergi la medic poate ai polipi si tu, sau altceva. Eu ma gandeam ca am atins un polip si a curs dar cine stie.
0
06-10-2012, ora 13:02
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
apropo la intrrebarea ta "dc revin durerile pelviene dupa tratament" iti pot spune una, ele nu cred ca vor trece cu nici un tratament, eu le am de ceva ani si tot nu trec cu tratamente.Ma apuca cind le vine, fara nici o cauza si sint dureri asa puterrnice incit nu pot sta in picioare. Probabil trebuie sa ne deprindem cu asta si acceptam, desi e greu. Eu cred ca sint medici care ne-ar ajuta cu asa prob dar nu stiu unde ii putem gasi din pacate.
0
12-10-2012, ora 12:00
ollyy
Nu este medic/terapeut
ollyy
Fugi la medic. Bunica mea a avut sangerari la 65 de ani, cauza a fost un cancerr uterin.Dumnezeu sa o ierte. Te rog nu te trata dupa cum spun alti ca iti pui sanatatea in pericol. Ea nu a vrut operatie ca a zis ca e batrana si in ultimul stadiu a avut dureri mari, a vrut sa se opereze dar nu sa mai putut. Pt toate femeile cu fibrom uterin sau cancer uterin mergeti si scoateti afara prin operatie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoragiile postcoitale la femei (sângerarea după actul sexual)
  •