Sangerare de implantare dupa CM dacă CM e scurt?

26-08-2013
Columbina
Nu este medic/terapeut
Columbina
Salut tuturor! Probabil ca toată lumea pe aici am câteva întrebări despre condiţia mea si m-ar ajuta foarte mult părerile si experientele voastre.

Pe scurt: încerc sa rămân însărcinată. In Iulie am încheiat 6 luni de AC (microgynon), ultimul ciclu l-am avut pe 29 iulie. Nu ştiu cât durează ciclul pentru ca am avut ceva probleme (am fost operata de chist endometrial in ianuarie) si ultima data cand îmi amintesc venea undeva la 28/29 de zile (zic asta pt ca inainte de operatie venea foarte neregulat). Am avut raporturi sexuale neprotejate pe 9 si 13-16 August.

In August, ca fiind prima luna dupa AC, mi-a venit ciclul la 23 de zile - iniţial am crezut ca e sangerare de implantare fiind roz. Apoi s-a transformat in menstruatie pura, fără cheaguri, dar clar cu bucati de endometru. Am avut dureri mari de ovare si uter. In a 4a zi, s-a transformat într-o secretie clasica de sfârşit de ciclu, maronie. In acelaşi timp (a4a zi seara fiind si momentul in care mi-ar fi venit in mod normal dupa mintea mea) am avut o sangerare mică roz, atata cât a lăsat o dara pe hartie. Următoarea zi, doua pete roz un pic mai închise si o fasie mica de mucus transparent. Azi încă nimic, dar nu e ziua trecută :)

Întrebarea mea: e posibil sa fi fost totuşi sangerare de implantare tinand cont ca a venit ciclul la 23 de zile? Am făcut vreo doua teste, ambele negative, dar încă nu am prea mare încredere in rezultat tinand cont ca nici o sarcina nu s-ar fi pozitivat atât de repede. Mentionez ca am o uşoară jena la ovarul stâng (cel operat) si o durere de scurta durata la baza uterului, pe orizontala. Am avut nişte episoade de greata extrema cu câteva zile înainte de ciclu, acum ori m-am obişnuit, ori mi-a trecut. Sânii mi s-au inmuiat excesiv (probabil de la lipsa AC), dar simt tot felul de intepaturi si parca câteva vinisoare au ieşit puţin in relief. Am avut si nişte episoade de oboseala extrema, dar poate chiar sunt obosita, nu ştiu.

Astept cu interes părerile voastre. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul