Sange din gat si nas

15-05-2008
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Sange din gat si nas.Din gat iese ceva ca o flegma cu sange sau mai rosie iar din nas mucus cu aspect mai rosu si cu urme de sange in el.Ce poate fii?Mentionez ca sufar de faringita si de o posibila amigdalita.
10 comentarii
0
07-11-2009, ora 10:17
danyele
Nu este medic/terapeut
danyele
si eu am patzyt asha...am scuipat o flegma cu pete de sange.pe ea.mentzyonez k am o sinuzita si is putzyn racit..oare ce poate fi...???
0
19-03-2010, ora 12:55
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Am descoperit intre timp ca sufar si de sinuzita frontala stanga si s-ar putea sa fie o sinuzita generalizata, nu pot sa stiu sigur pana nu fac o tomografie craniana dar in ultima vreme, in ultimele luni...problemele mele la gat s-au agravat: senzatia continua de nod in gat, dificultate la inghitire, senzatie de rigiditate a gatului uneori si parca simt ca niste umflaturi pe gat (mai ales submandibular) din cand in cand care isi schimba pozitia, sa fie de la tiroida, laringe sau ganglioni umflati nu stiu...cert e ca in uitimele luni am si simptomele astea iar pe langa aceastea am si dureri musculare si articulare (in special la membre - picioare mai mult). Nu stiu daca simptomele mele sunt date de sinuzita-laringita sau unele dintre ele sa fie in legatura cu faptul ca am fost muscata de o pisica de pe strada acum cateva luni de zile.Doctorii din Arad sunt foarte slabi, mergi la o gramada, dai o gramada de bani si tot cu problemele nerezolvate ramai si e mai rau ca in timp se agraveaza! O zi buna.
0
19-03-2010, ora 13:06
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Mentionez deasemenea ca frecvent aproape frecvent am gust de sange in gat si deasemenea aproape tot timpul sunt ragusita iar sange imi iese cu mucus si din nas cam tot timpul iar din gat mai scuip din cand in cand. Am facut exudatul dar foarte interesant nu mi-a iesit nimic, doamnele de la laboratorul Bioclinica fac doar pt Strptococ nu si pt. alte bacterii!! Mi-am facut si Aslo si mi-a iesit in limite normale, deci clar nu e vorba de streptococ. Am umblat tot pe la dr. OR-isti in ultimii ani de cand am problemele acestea si majoritatea mi-au spus ca sufar de faringita cronica si cu atat am ramas, dar foarte rau ma simt doar din ultimele 6-7 luni, inainte in afara de jena in gat din cand in cand, o mica dificultate la inghitire si respiratie din cand in cand in rest nimic mai scuipat de sange din gat si aia f rar. Mentionez ca acum cativa ani am avut Stafilococ Auriu. Ce ar trebui sa fac??
0
03-02-2018, ora 17:14
aricris
Nu este medic/terapeut
aricris
Buna ziua, Am citit postarea Loredanei si ma regasesc aproape complet in ceea ce spunea.O rog pe aceasta sa imi spuna ce a mai facut, daca a rezolvat problema, aici sau pe mail zbirub@yahoo.com, multumesc
0
31-10-2018, ora 17:31
GeorgeBan
Nu este medic/terapeut
GeorgeBan
Si eu am aceeasi problema. Nu am depistat de la ce este...va rog cine are simptomele astea si a descoperit ce are daca poate da aici un raspuns. Multumesc
0
14-01-2019, ora 19:05
Artielle
Nu este medic/terapeut
Artielle
Amigdalita cronica si o sensibilitate la frig. Amigdalele se umfla dupa o iesire afara, obstructionand faringele si dand senzatia de nod in gat. E posibil din cand in cand sa apara cazeum din amigdale, in gat(bobite albe sau maro, urat mirositoare). Aceasta este in mod normal, dar cand apare si o bacterie se complica totul: apare infectia, puroiul, sangerarea si... inghitirea amigdalelor bucatica cu bucatica. (deoarece infectia strica tesutul, inmuindu-l si putrezindu-l, iar acesta se rupe). Scoaterea amigdalelor rezolva problema. Tratamentul cu antibiotic poate omori bacteria si elimina puroiul. Insa amigdalita cronica ramane, inflamatia ramane. Propolisul mai tine in frau amigdalita cronica, dar nu o vindeca definitiv.
0
14-01-2019, ora 20:08
GeorgeBan
Nu este medic/terapeut
GeorgeBan
Este posibil... de aprox 1 luna n.am mai avut simptomele descrise. Am avut intre timp puroi mult pe amigdale si dr de familie mi.a prescris zinat 10 zile ptr ca aveam si aslo marit si prot c reactiva. Acum ma simt f bine. Sper sa nu mai revina. Sanatate!
0
15-01-2019, ora 21:25
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Dacă aveți faringită cronică, respectiv sinuzită cronică, trebuie să mergeți la un medic ORL care să vă prescrie un tratament. Dumneavoastră aveți un proces inflamator, care cauzează o hipersecreție de mucus și ruperea vaselor mici de sânge, ceea ce determină eliminarea de puroi și sânge. Pentru sinuzita cronică se pot face instilații nazale cu soluție salină, se pot administra corticosteroizi (fluticazonă, beclometazonă) nazal, oral sau intravenos (reduc inflamația), antibiotice dacă sunt necesare (se recoltează secrețiile respective și se cultivă, apoi se face antibiograma) sau dacă nu răspundeți la acestea, se intervine chirurgical pentru drenarea sinusurilor (există diverse proceduri pe care vi le poate spune un medic ORL). Sper să vă fie util ce v-am scris. O seară liniștită!
0
15-01-2019, ora 22:05
GeorgeBan
Nu este medic/terapeut
GeorgeBan
Va multumesc pentru raspuns. Intradevar atat medicul de familie cat si medicul pneumolog unde am fost mi.au recomandat investigatii amanuntite din sfera ORL. Am fost si la ORL insa medicul la care am fost din pacate nu avea echipamentul necesar, din cate am inteles, sa verifice nasul, sinusuri...etc.
Acum sunt ok...daca revine problema o sa ma duc direct la ORL.

Multumesc inca o data ptr raspunsuri.
Seara frumoasa!
0
22-01-2019, ora 20:20
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Cu mult drag! O seară liniștită și multă sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoragia nazala
  •