Sandal: Vaccin pt. copii infectat cu DNA din virus porcin

23-03-2010
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Vaccinul contra virusului rata contaminat cu virus porcin - CNN USA
Sursa: http://www.cnn.com/2010/HEALTH/03/22/rotavirus.vaccine/index.html?hpt=Sbin

22 Martie 2010

Traducere pe scurt:

"Autoritatile federala americane au recomandat doctorilor luni sa suspendeze foloisrea vaccinului Rotarix, unul din vaccinurile licensate in USA impotriva rotavirusului, din cauza ca ar fi contaminat cu material dintr-un virus porcin.

Rotarix, fabricat de GlaxoSmithKline, a fost aprobat de FDA in 2008. Materialul contaminant este DNA din virusul porcin circovirus 1, un virus de la porci care se stie insa ca nu poate sa cauzeze boli in oameni (asta este o afirmatie goala care nu poate fi controlata)

In jur de 1 million de copii in USA si peste 30 de milioane in lumea intreaga li s-a dat acest vaccin Rotarix."

FDA a auzit despre contamineara vaccinului de la un team de cercetatori academici care folosesc o tehnica noua pentru a se uita la virusi in vaccinuri si care au gasit virusul in materialul din vaccinul produs de GlaxoSmithKline. "

-
GlaxoSmithKline este una din cele mai criminale firme farmaceutice din lume care produce cele mai toxice si periculoase medicamente si vaccinuri si apartine unor criminali extremi din guvernul american care sunt implicati direct in genocidurile, razboaiele si loviturile de stat duse de USA in toata lumea de peste 60 de ani.

Intrebararile care se pun sunt:
- in caz ca aceast stire nu este panica intentionata asa cum se face des si de regula, atunci ce cauta acest virus in vaccin. Nu poate fi pus decat in mod intentionat si nicidecum din greseala. Astfel de greseli sunt imposibile.
- cum de s-a descoperit de abia acum virusul si asta de alti cercetatori ?
- un virus nu poate fi depistat prin DNA caci nu exista din punct de vedere material. Poate este vorba de microbi.
- FDA este mana in mana cu GlaxoSmithKline si multe alte firma farmaceutice si este condusa de aceesi oameni care au acelasi intentii si nici un doctor din FDA nu are dreptul de a analiza asa un vaccin. In plus ii trebuie si metode de analize complicate de care nu dispune dupa cum se vede.
Un functionar din FDA nu ar face din vointa proprie as ceva si nici 24 de ore nu ar trece pana ar zbura din post

- scandalurile adevarate in legatura cu vaccinurilesi medicamente care apar, apar numai din cauza la decese si bolnavi evidenti care nu pot si musamalizate si niciodata din cauza la anumiti cercetatori academici care suna la FDA sa le spuna ce ceva nu este in ordine cu un vaccin. FDA nu ar face nimic fara sa sune inainte la GlaxoSmithKline sa intrebe ce sa faca.

Acesta stire este nu este decat un hoax, o panica intentionata pt. a face frica la oameni din nou de gripa porcina, de virusi, de boli.

Si acum sa vedem ce spune vinovatul:
"GlaxoSmithKline a relatat luni ca virsul acesta nu este cunoscut ca producator de boli in oameni si ca se gaseste in produse zilnice cu carne si ca se mananca des fara a cauza boli".

Dr. Anthony Fauci, director la National Institute of Allergy and Infectious Diseases at the National Institutes of Health, a spus ca "o doza substantiala de DNA a fost gasita in vaccin. Insa, a subliniat ca "nu exista inca dovezi ca aceasta ar produce vreo boala."

Pe langa faptul ca acel virus gasit in doze substantiale in vaccin nu ar trebui deloc sa fie prezent in vaccin, lucru pt. care firma nici macar nu se scuza, mai ne povestesc si ca acest virus oricum nu ar face nimic. Batjocura.

O alta batjocura din declaratia de mai sus: vaccinul se foloseste oral pt. bebelusi care in general nu mananca carne la varsta aceasta, cu atat mai putin o carne negatita si orice doctor ar avertiza mamele sa nu dea carne de porc negatita si mai ales infectata cu virusi la bebelusi.

A treia batjocura, vaccinul nici macar nu se retrage de pe piata asa cum s-ar cuveni ci numai se suspenda folosirea lui pentru o perioada in care se gaseste o cale sa se administreze mai departe in tarile mai fraiere.

GlaxoSmithKline: "Nu tragem vaccinul de pe piata, doar ii suspendam folosira in aceasta perioda cat colectam informatiile" Virusul nu ar trebui sa fie prezent in acest product si vrem sa intelem cu a ajuns acolo. "

De buna seama ca un vrajitor, Donald Duck sau chiar Harry Potter in persoana a plasat virusul in vaccinul facut de firma sau un spion rau intentionat, un terorist iranian poatea intrat in centrul de productie si a inoculat virusul cumparat de la o alta firma cu preturi mari pe perioada a luni de productie. Absolut neobservat de securitate, de angajati si mai ales de centrul de control al calitatii care este facut f. riguros in firmele farmaceutice nu din cuaza temei de a otravi pacientii ci din teama de a fi dati in judecata.
Probabil ca firma producatoare nu au nici macar aparatura de a testa sau vedea ce este in vaccinurile produse de ei insasi si totul de face asa la aproximatie.

Fiindca si firma Merck produce acest vaccin, care insa nu este contaminat cu un virus porcesc, productia mondiala necesara este acum preluata de Merck. Cine stie cum sunt inrudite acum aceste firme,

Ori Merck a parat la FDA ce stia despre vaccin punandu-i pe acei cercetatori sa sune la FDA dupa ce ei au descoperit ce nu trebuia sa fie in vaccinul fabricat de GlaxoSmithKline, pentru ca vanzrile mondiale se fie prekluate de Merck vanzarea si castigurile - lucru putin probabil in acest cerc de criminali in halate albe caci o cioara nu scoate ochii la alta - ori este un hoax de a creea panica la cei mai sensibili si mai fricosi.
In functie de medializarea evenimentului se poate vedea motivul, cu cat mai multe stiri care apar despre acest eveniment, cu atat mai mult se inclina balanta catre a doua optiune.

Fraier este numai cine se lasa vaccinat, indiferent de cine si cu ce. La urma firmele se spala pe maini de greselile
facute care nu sunt trase la raspundere nici macar cu o amenda de 10 dolari si tot pacientul trage de pe urma porcariilor inoculate. In acest caz porcarii in adevaratul sens al cuvantului ajunse in gura bebelusilor paziti cu strasnicie de mame si intoxicati de doctoti atot increzatori in concernele bestiale care se ocupa numai de profit si imbolnavirea pacientilor.
-

In 2007 a aparut o critica distrugatoare despre un medicament de diabet produs de GlaxoSmithKline - Avandia- care producea infarct la pacientii care il foloseau si care a dus la publicarea unui avertisment pe pachetul medicamentului fara a duce insa la retragerea lui de pe piata. Studia negativa data spre publicare unei reviste renumite " New England Journal of Medicine" de catre un cercetator a fost data mai departe ilegal concernului farmaceutic de editor inainte de a fi publicata. In acest timp concernul a avut timp destul de a se pregati si de musamailza multe lucruri care altfel ar fi dus la interzicerea medicamentului care aduce riscuri enorme de fapt diabeticilor.
Sursa: http://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0, 1518, 532309, 00.html

Firma producatoare stia despre riscurile enrome ale medicamentului inca de la inceput dar nu a considerat ca este faptul sa faca ceva, dat faptul ca vanzarile mergeau bine.

"(CNN) -- medicamentul Avandia este legat de zeci de miid e cazuri de atacuri de inima pe care producatorul GlaxoSmithKline le cunostea insa le-a tinut ascunse publicului raporteaza o comisie a senatului american duminica. Reprotul de 334 de pagini a criticat de asemenea FDA care reguleaza mancarea, tutunul si medicamentele nu se uita deloc bine la siguranta consumatorului cat priveste medicamentele."

FDA si GlaxoSmithKline sunt ca doua surori care isi spala mainile recicoproc cu sangele pacientilor.

-
GlaxoSmithKline si Novartis sunt firmele de la care guvernele din lumea intreaga au cumparat sute de milioane de doze de vaccin contra gripe porcine care acum stau nefolosite (Doamne ajuta) in mare parte in lagarele statului.
Banii au fost incasati de concerne, care au facut preturile pe bunul plac, vacinele expira, se arunca sau se refolosesc dupa ce au expirat asa cum se intampla si in Romania cu vaccinurile expirate.

-
Un alt scandal in care este implicat concernul Glaxo Smith Kline si FDA, de data aceasta unul care duce
la scoaterea de pe piata a unui vaccin cu adevarat folositor.

Lyme Borreliose: scandalul cu un vaccin contra la borilioza retras de pe piata de firma Glaxo Smith Kline. I
http://www.newsmax.de/lyme-borreliose-der-impfstoffskandal-news52259.pdf
Din anul 1999 exista un vaccin eficient contra la boriloza produsa de capuse care insa nu se poate cumpara. De ce ?

Cercetatorii germani M. Simon, M. Kramer und R. Wallich au inventat un vaccin care functioneaza pe baza unui
total nou principiu in anul 1998 si care dupa ce a fost testat de FDA in USA a fost adus pe piata sub numele de Lymerix insa in anul 2002 a fost retras de pe piata de producatorul Glaxo Smith Kline. In acest timp au fost oprite si testele clinice din Europa dupa ce au fost trecute cu succes in faza a 2.

Studiile de apropare facute la peste 10.000 de probanti au fost conduse de A.C. Steere care a valdita vaccinului
siguranta si efectivitate. A.C. Steere este in USA unul din cei mai mari cercetari in domeniul boriliozei (boala lyme ).
Insa numai la o saptamana dupa publicarea rezultatelor studiilor acestea A.C. Steere a publicat ca coautor o alta studie unde pe baza unui model testat pe animale este postulat faptul ca vaccinul are putea produce la un anumit defect de gena o artrita autominuna.

Insa cercetarile ulterioare facute de FDA si de CDC (Center of Disease control) in cele 1, 4 milioane de cazuri de vaccinari nu au putut deloc intari afirmatiile grabite publicate de Steere care au dus la anularea aprobarii lui.
In anul 2004 A.C Steere si-a retras brusc ipoteza despre pericolul de imunitate al vaccinului si ia atestatat vaccinului Lymerix la congresul despre vaccinuri din Viena in anul 2005 eficacitate si siguranta.

Intrebarea care se naste este de ce tot acest joc cu aprobare, retragere, apropbare. Unul din inventatorii vaccinului, M. Simon a afirmat ca firmele farmaceutice trag de timp 4 ani pana expira patentul pentru a-l folosi pe gratis dupa aceea. Din cauza unor sume de bani minore in comparatie cu castigurile facute firmele farmaceutice ele totusi prefara sa pune in periclitate viata si sanatatea oamenilor cativba ani de zilce decat sa plateasca banii care cuvin inventatorilor.

Si M. Simon pare ca a vut drepatate caci la un workshop din anul 2008 in Ceske Budejovice despre borilioza, firma Baxter a publicat stirea despre teste cu un vaccin asemanator care functioneaza pe acelasi principiu descoperit de inventatorii germani si urmeaza sa apara pe piata in anul 2012. Firma Baxter s-a straduit deja in anul 1999 sa-i fie aprobat un astfel de vaccin pe baza patentului insa fara succes. FDA hotareste cine primeste aprobarea si cine o conduce pe aceasta este de fapt firma Glaxo Smith Kline.

Pa baza scandalelor cu privire la coruptia descoperita la liniile IDSA pentru borilioza se pune intrebarea daca acest lucru are legatura cu scandalul aparut la acest vaccin. A.C. Steere a fost nu numai cel insarcinat cu dezvoltrarea liniilor IDSA ci si un om platit atat de concernul Baxter cat si de GlaxoSmithKline. Ce coincidenta intamplatoare care a dus la amanarea si interzicerea unui vaccin cu adavarat folositor.
1 comentarii
0
24-03-2010, ora 12:45
monicamm85
Nu este medic/terapeut
monicamm85
Am citit si eu pe un site de ratinguri pentru doctori stirea legata de virusul din vaccinul pentru copii. Si daca imi amintesc bine, prin februarie am mai citit si stirea legata de medicamentul Avandia, produs de aceeasi companie farmaceutica, spunea ca medicamentul Avandia care cauzeaza infarct era contestat de Senatul American, insa nu a fost retras de pe piata. Deci nu e nimic surprinzator ca nu sunt retrase astfel de produse...Insa vad ca ai foarte multe informatii despre evenimentele de acest gen. E manipulare curata. Iata si stirile pe care le-am gasit eu:


- despre Avandia: Medicamentul Avandia contestat de Senatul American

Conform postului CNN, un raport facut public sambata, sustine ca medicamentul pentru diabet Avandia a cauzat zeci de mii de atacuri de cord si ca GlaxoSmithKline-GSK, compania farmaceutica producatoare, a incercat sa ascunda populatiei riscurile pe care la aduce medicamentul. Acesta este disponibil si in farmaciile din Romania si a fost analizat intr-un raport de peste 300 de pagini apartinand comitetului de finante din cadrul Senatului American in care se vorbeste despre cauzarea a zeci de mii de atacuri de cord. Raportul critica si Administratia Americana pentru Alimente si Medicamente- FDA care nu a luat in seama problemele descoperite de angajatii sai. In 2007, cercetatorii FDA erau de parere ca Avandia era asociata cu aproximativ 83.000 de atacuri de cord, insa administratia nu a scos medicamentul de pe piata, membrii Senatului American fiind de parere ca GSK a abuzat de increderea pacientilor. GSK respinge concluziile raportului si neaga faptul ca medicamentul produce probleme cardiovasculare, purtatorul de cuvant al companiei declarand ca FDA a decis ca medicamentul sa ramana pe piata in urma analizei datelor. Acesta a subliniat ca au fost efectuate sapte studii clinice care demonstreaza ca medicamentul nu are legatura cu atacurile de cord. Raporturile senatorilor au dezvoltat si au revizuit in ultimii doi ani peste 250.000 de pagini de documente ale GSK, FDA ai alte institute de cercetare. Publicatiile specializate The New England Journal of Medicine si The Journal of the American Medical Association au pus la indoiala siguranta medicamentului inca din 2007.

Si despre vaccinul pentru copii: Virus in medicamente
Un articol publicat pe hotnews.ro spune ca Autoritatea Europeana pentru reglementarea medicamentelor de uz uman a cerut urgent mai multe informatii de la producatorul britanic de medicamente GlaxoSmithKline in urma descoperirii intr-un vaccin pentru copii a unui virus care infecteaza in mod normal porcinele. ADN-ul virusului a fost gasit in vaccinul Rotarix, care se administreaza pe cale orala nou-nascutilor infectati cu rotavirus, afectiune care produce diaree si stari de voma. Intr-un comnunicat de presa, Autoritatea Europeana a anuntat ca nu exista insa informatii ca acest virus afecteaza oamenii, acesta nefiind o amenintare la adresa sanatatii publice, ceea ce i-a determinat pe reprezentantii Autoritatii europene sa nu ia masuri. Acestia au subliniat ca in compozitia vaccinului nu ar fi trebuit sa se afle ADN viral, declarand ca sursa acestuia nu este inca stiuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.