Sa fie necesar un control oftalmologic sau altceva????

11-12-2009
marius_b
Nu este medic/terapeut
marius_b
buna ziua,
imi poate spune si mie cineva ce pot avea? simptomele mele dureaza de vreo 2 saptamini si sunt : dureri de cap( nu puternice)- la tample, frunte, uneori la ceafa, dureri in jurul ochilor, stari de ameteala usoara permanenta. Ma poate lamuri cineva care ar putea fi cauza? zilele trecute mi-am pus ochelarii (pe care nu i-am purtat de ani de zile) si parca s-au ameliorat o idee simptomele. Sa fie ochii????
multumesc
2 comentarii
0
11-12-2009, ora 22:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

Da, consultaţi un medic oftalmolog. S-ar putea să vă suprasolicitaţi vederea, sau să aveţi nevoie de o coreţie dioptrică. Nu amânaţi, nu ignoraţi, nu vă automedicaţi.
Puteţi lua ca şi supliment alimentar, Difabiol sau Eridiarom, ambele sunt excelente pentru tot sistemul ocular (extractul de afine sensibilizează fotoreceptorii mărind acuitatea vizuală prin efectul activant asupra regenerării retiniene, normalizează circulaţia sanguină, etc.). Ambele sunt accesibile ca preţi; dacă doriţi, alegeţi-vă unul dintre ele şi administraţi-l conform prospectului însoţitor.

Consultaţi oftalmologul!!!!!!!!!!!!!!!! Toate cele bune şi sărbători fericite ;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
12-12-2009, ora 15:46
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Eu sugerez pe langa consultul oftalmologic( pentru ca inteleg ca durerea este acuta, adebutat acum 2 saptamani, se insoteste de ameteli) si consult ORL si consult neurologic; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.