la cate zile inainte si dupa menstruatie nu raman gravida?

03-04-2007
MACHEK
Nu este medic/terapeut
MACHEK
buna.am niste intrebari.am avut menstruatia pe data de 3 febr dupa care am avut un act sexual neprotejat dupa care am luat pastile de urgenta 2 postinol cred.actul a fost pe 11 12 febr.de atunci mi-a venit menstruatia pe data de16 febr, 9 mar.si am avut iarasi act neprotejat in data de 11 12 13mar.mi-a venit menstruatia in 31 mar.cate zile inainte si dupa menstruatie nu raman gravida?dupa cate zile dupa menstruatie se poate face testul de sarcina de la farmacie?e posibil ca de la pastilele de urgenta sa imi vina menstruatia dereglata?atata timp?eu am avut-o tot timpul la 28 zile.va rog sa imi raspundeti.nu ma dor sanii, nu am greturi dar ma doare spatele si ma simt obosita.au trecut de atunci 3 saptamani.sunt speriata.va multumesc mult
5 comentarii
0
03-04-2007, ora 00:00
maruzza
Nu este medic/terapeut
maruzza
draguta,
Postinolul este o pastila de 'urgenta' care luata in mod exagerat poate provoca anumite disfunctii.
Tousi nu cred ca o sa riste cineva sa-ti spuna de la 100 de km distanta daca esti sau nu insarcinata. Este cel mai bine sa mergi la medic, fara sa astepti alte comentarii hazardate. Ai nevoie de un consult de specialiatate si pentru un mod corect de contraceptie.
Sanatate!
0
03-04-2007, ora 00:00
touchy
Nu este medic/terapeut
touchy
o colega de-a mea are un copil tare dragalas de numai 4 anisori... a ramas insarcinata dupa ce s-a rupt prezervativul si dupa pastiluta de-a doua zi. copilul e sanatos tun, apropo!
0
14-04-2007, ora 00:00
anda16
Nu este medic/terapeut
anda16
Ovulatia apare in mod normal cu 14 zile (+ sau -) 1 zi, inainte de mentruatie, cred ca ar trebuii sa faci un test de sarcina, desii uneori poate iesii fals negativ si trebuie repetat. Banuiesc ca nu-ti doresti o sarcina daca ai luat "pastila de urgenta" asa ca. consulta un medic ginecolog si daca este o sarcina, este posibil sa se impuna avortul terapeutic datorita efectelor care le poate da aceasta pastila asupra unui produs de conceptie. desii parerile sunt impartite..
0
19-04-2007, ora 00:00
anonima
Nu este medic/terapeut
anonima
buna, am citit ce ai scris si sa stii ca testul de sarcina iti arata dupa 7 zile de la actul sexual neprotejat daca esyi sau nu insarcinata. testul de sarcina cel mai bun este barza asa ca incerca si nu mai sta sa astepti sa iti vina ciclu ca stiu cum este stai stresata cel mai bine vezi totul de la inceput si nu iti mai vin in cap multe idei, ganduri, griji cum sa faci daca esti sau daca nu. si ai si tu grija pe viitor daca esti ok cu partenerul tau eu zic ca va puteti intelege si tine metoda calendarului daca iti cunosti corpul si daca iubitul tau nu are nmk impotriva. bafta
0
28-08-2008, ora 00:00
loredana2008
Nu este medic/terapeut
loredana2008
buna ziua!sunt noua pe acest forum si sunt tare nelinistita.iubitului meu i s-a rupt prezervativul am luat postinor 2 cam la o ora dupa incident si a 2a pastila la 12 ore?
care sunt sansele sa fi ramas insarcinata?
partea prosta e ca luna aceasta mi-a venit pe data de 16 si incidentul s-a intamplat pe 27, cred ca eram chiar in perioada fertila.va implor sa ma imi raspundeti sunt tare nelinistita.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Metoda calendarului
  • Contracepția de urgență
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  •