testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata

13-08-2009
florimoro
Nu este medic/terapeut
florimoro
Am o mare rugaminte, daca poate cineva sa-mi raspunda la o intrebare.ideea e ca-mi doresc foarte mult un copil si in aceasta luna inainte, sa-mi vina menstruatia am avut niste simptome asemanatoare unei sarcini, asa ca am facut un test de sarcina.testul pare a fi pozitiv, insa cea de a doua linie, care ar trebui sa arate ca sint insarcinata nu e deloc pronuntata, deci e mult mai putin vizibila decat cealalta linie.am repetatat testul si imi apare aceeasi linie stearsa.asta inseamna ca sunt insarcinata?nu pot sa ma prezint la un medic pentru ca e inca prea devreme(ar trebui sa-mi vina ciclul pe data de 18).insa sincera sa fiu eu nu mai am rabdare.poate sa-mi raspunda cineva?oare sunt insarcinata?va multumesc!
4 comentarii
0
13-08-2009, ora 22:59
florimoro
Nu este medic/terapeut
florimoro
Se poate sa ma ajute cineva?
Poate domnul doctor Dragomir?
Am nevoie de un raspuns.
Ar fi o mare dezamagire pentru mine daca nu as fi insarcinata.
0
14-08-2009, ora 10:58
cristina2002
Nu este medic/terapeut
cristina2002
Ai toate sansele sa fii insarcinata daca ar fi sa ma iau dupa experienta proprie. Si eu, cand am ramas insarcinata, mi-am facut nenumarate teste din aceeasi cauza : cea de-a doua linie era mult mai putin pronuntata fata de prima. Imi aduc aminte ca eram asa de emotionata inaintea citirii lui, incat l-am trimis pe sotul meu sa se uite; mi-a zis ca e doar o linie, am inceput sa plang de dezamagire si cand m-am dus sa-l iau ca sa-l arunc, am vazut ce-a de-a doua linie slab colorata...era sa-l bat pe sotul meu.
Acum avem un baietel de sase ani, iar testul (unul dintre ele) l-am pastrat intr-un album de fotografii; chiar si acum arata la fel - o linie intens colorata, cealalalta mai putin.
Multa bafta iti doresc, te astept cu vesti bune!
0
24-02-2012, ora 13:22
martita026
Nu este medic/terapeut
martita026
am o nelamurire, ultima zi de ciclu a fost pe 24 dec.2011, si la testul de sarcina a iesit pozitiv de abia dupa 3 sapt de cand trebuia sa-mi vina ciclul.Am facut azi un alt test de ClearBlue si a iesit pozitiv zice ca de 2-3 saptamani, de ce asa putin cand trebuia sa am mai multe saptamani?E posibil sa fie vreo problema cu sarcina?
0
25-02-2012, ora 20:22
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Momentul cand se pozitiveaza testul nu are nicio legatura cu sarcina. Testele din urina sunt departe de a avea specificitate pentru a depista problemele legate de sarcina. Ele atata stiu sa arate: este sarcina sau nu este sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •