STREPTOCOCCINUM - remediu valoros contra ASLO marit

10-01-2009
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
"Remediile homeopatice pot fi preparate practic din orice, din plante, minerale, secreţii animale sau chiar din culturi microbiene. Acesta este cazul remediului Streptococcinum, care este preparat din culturi de Streptococ - folosindu-se pentru prepararea remediului amestecuri din speciile de streptococi din cele patru grupe cunoscute: grupul piogenic, grupul viridans, grupul enterococ şi grupul acid lactic. Cel mai agresiv tip de Streptococ este cel beta-hemolitic, care aparţine grupului piogenic. Alţi Streptococi, în special cei din grupul viridans şi enterococ aparţin florei normale a organismului şi asigură protecţia împotriva formelor mai agresive de streptococ.
Remediile preparate din culturi microbiene sunt denumite în homeopatie nosode, iar în terapia curentă homeopată se folosesc zeci de feluri diferite de nosode.
Principalele indicaţii ale administrării remediului Streptococcinum sunt amigdalite frecvente sau severe, dar şi prezenţa altor tipuri de infecţii respiratorii grave, repetitive, precum sinuzite acute sau rino-sinuzite. De asemenea, remediul poate fi indicat dacă în istoricul pacientului au existat afecţiuni precum reumatism acut, glomerulonefrită acută, erizipel sau alte afectări streptococice. Există cazuri în care streptococul să fi jucat un rol importat în apariţia unor probleme precum infecţii respiratorii severe, pneumonii, bronşite, pleurezii, otite medii, meningite, peritonite şi colecistite. Toxemiile intestinale pot fi asociate cu o creştere masivă a streptococilor intestinali (cei din grupul enterococ), uneori ca urmare a unei dizenterii amoebiene sau a altor infecţii intestinale.
Existenţa unei scarlatine în antecedente indică nosodul intestinal numit Scalrlatinum, dar uneori Streptococcinum poate fi eficient atunci când Scarlatinum nu dă rezultatele scontate (spune homeopatul american Foubister).
Streptococcinum este indicat în probleme de sănătate care apar după operaţia de amigdale (faringite, bronşite şi alte probleme respiratorii, frecvente după intervenţia chirurgicală). Este indicat în special atunci când pacientul este palid, subţire, cu cearcăne în jurul ochilor, cu lipsa apetitului sau a setei. De asemenea, poate fi indicat în întârzieri de creştere la copii delicaţi. Sau atunci când apar supuraţii purulente recurente, mereu abcese cu diferite localizări sau alte colecţii purulente, la persoane friguroase şi debilitate, cu mâini şi picioare reci. De multe ori la aceste persoane apare o hipersensibilitate la zgomot, lumină, la cel mai mic curent de aer, dar şi o stare de disperare că nu se mai fac bine.
Modalitatea de administrare a remediului este variată. Eu îl administrez frecvent o dată pe săptămână, Streptococcinum CH30, timp de 6-8 săptămâni. Este unul dintre cele mai bune remedii pentru scăderea valorilor ASLO, acţionând net mai bine şi mai eficient decât tratamentul cu Penicilină retard sau Moldamin.
În situaţii mai severe, poate fi administrat şi zilnic, iar diluţia remediilor şi durata de tratament vor fi selectate funcţie de forţa vitală a pacientului. Poate fi asociat cu mult succes cu alte remedii homeopate sau extracte glicero-alcoolice ori tincturi fitoterapice. De asemenea, poate fi asociat cu terapia clasică, de câte ori este necesară. Dar nu se recomandă asocierea cu antibiotice sau corticoizi, care îi neutralizează efectul."

Dr. Sorina Soescu
copyright - www.postamedicala.ro
34 comentarii 12 Înainte ›
0
25-03-2009, ora 09:02
danahara
Nu este medic/terapeut
danahara
Am si eu si sotul meu streptococ, de ani de zile ne chinuim sa scapam de el, si nu reusim. Ce putem face sa scapam, ne puteti ajuta? Vrem un copil. Multumesc.
0
29-11-2009, ora 14:36
Maria22222
Nu este medic/terapeut
Maria22222
Cum se efectuează acest tratament Streptococcinum? E sub formă de injecţii sau tablete?
5
29-11-2009, ora 18:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara!

Stimată d-nă Danahara, îmi cer scuze, abia acum am observat mesajul dvs. Consultaţi un medic homeopat. Dânsul vă va concepe o schemă terapeutică în funcţie de anumiţi parametrii fizici şi psihici, schemă cu ajutorul căreia veţi putea să scăpaţi de acel streptoccoc.

Stimată d-nă Cornelia, tratamentul se efectuează în funcţie de gravitatea infecţiei, de vechimea ei etc. Medicul homeopat vă poate spune cu exactitate cum se poate efectua în cazul dvs. Tratamentul este sub formă de granule, care se plasează sublingual (nu neapărat). Consultaţi medicul homeopat!

Toate cele bune şi multe binecuvântări ;)



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
18-02-2011, ora 20:49
karrina_27
Nu este medic/terapeut
karrina_27
buna seara am si eu o problema, miam facut analizele acum cateva zile si mi-a iesit :
ASLO 400
PROTEINA C REACTIVA :24
MID%: 1.68
GRANULOCITE :9, 02
CRONCENTRATIA MEDIE HB/ ERITROCIT. :36, 72
TROMBOCITE 404, 33

SA MA INGRIJOREZ???ESTE CEVA GRAV...VA ROG FRUMOS SA-MI RASPUNDETI SI MIE
0
22-02-2011, ora 15:26
Araina
Nu este medic/terapeut
Araina
Buna, ASLO este dublu fata de valoarea normala (200), iar celalalte analiza scrie-le te rog cu tot cu zerouri... ca sunt de ordinul milioanelor si atunci imi pot da seama daca sunt marite sau nu.
In legatura cu ASLO marit... in general... streptococcul da aslo marit, adica o infectie virala, faringiana etc.
Multa sanatate iti doresc !
5
06-03-2011, ora 03:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă Karrina_27, ar fi indicat să consultaţi un medic internist, pentru că starea dv. de sănătate este alterată.
NU amânaţi consultul, NU ignoraţi faptul că unele dintre analizele dv. au rezultate anormale; consultaţi medicul!
_
Analizele dv. evidenţiază prezenţa unui proces infecţio-inflamator în organismul dv., cel puţin!
0
05-04-2011, ora 22:05
karrina_27
Nu este medic/terapeut
karrina_27
multumesc din suflet
5
10-04-2011, ora 03:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă şi deosebită plăcere v-am oferit umilul meu răspuns, dră/dnă Karrina_27. Sper că v-a fost de folos!
Vă doresc însănătoşire grabnică!
Toate cele bune,
Nick
0
19-04-2011, ora 13:02
Narcissaa
Nu este medic/terapeut
Narcissaa
ASLO ăsta e "bubă mare".Văd că toată lumea suferă de aşa ceva...Oare Streptococcinum e bun şi pentru amigdalita cronică?Sunt într-o mare dilemă.Încă nu ştiu ce tratament să fac...Mai mulţi medici mi-au dat Retarpen(pt aslo/amigdalită ) dar toţi mă sperie că o să sufăr cumplit de la injecţii şi că, având în vedere că streptococul e de câţiva ani buni în corp, medicina homeopată nu poate face mare lucru..
Nu există ceva...leac-minune? :))
Mulţumesc.
5
08-05-2011, ora 16:10
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată dră/dnă IoanaDelia, remediul Streptococcinum este eficient şi pentru tratarea amigdalitei cronice, aşa cum este şi argintul coloidal 20 ppm, DrJuice. Consultaţi un medic homeopat!
Cândva, şi eu am făcut Retarpen, vreo 5 injecţii. Ultima injecţie mi-a produs şoc anafilactic şi şoc clinic. Am fost pe punctul de a muri, fapt pentru care nu-mi mai trebuie toată viaţa antibiotice. Never, ever!
_

Însănătoşire grabnică.
0
28-05-2011, ora 12:10
Narcissaa
Nu este medic/terapeut
Narcissaa
Multumesc pentru raspuns.Am consultat medicul homeopat si am inceput tratamentul cu streptococcinum.Oricum Retarpen nu se mai gaseste in Romania :)
Doar ca e putin ciudata chestia asta cu homeopatia...nu stiu, am auzit ca Biserica nu permite astfel de tratamente..(am discutat cu teolog si mi-a spus ca atat timp cat tratamentul nu vrea sa imi schimbe religia sau credinta e in regula- dar mai vreau sa aud pareri de la cineva care crede in Dumnezeu si care a facut astfel de tratatment).
Si am ramas surprinsa cum medicul imi zicea multe lucruri despre mine fara sa ma cunoasca...In acelasi timp cabinetul lui e plin de icoane.
Nu stiu, sper sa nu fac pacat ca iau asemenea tratament desi am mai mare incredere in el decat in atibiotice.De la alea fac mereu ciuperca pe limba si in gat :(
5
01-06-2011, ora 13:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Stimată dră/dnă IoanaDelia, într-adevăr, Biserica Ortodoxă, cel puţin per ansamblu, pare a nu fi de acord cu homeopatia, în principiu datorită faptului că "părintele" homeopatiei - Christian Friedrich Samuel Hahnemann - a fost francmason, adică adeptul unei asociaţii oculte care are substrat satanist. Unii consideră că remediile homeopatice, cel puţin o mare parte din ele, sunt rezultatul unor incantaţii eterodoxe, dar eu nu ştiu cât este de adevărat, de vreme ce părerile sunt împărţite, sincer.
_
" am discutat cu teolog si mi-a spus ca atat timp cat tratamentul nu vrea sa imi schimbe religia sau credinta e in regula "
- Şi eu sunt de aceeaşi părere!
_
La următoarea întrevedere cu duhovnicul meu, o întrevedere care va avea loc în curând, Doamne-ajută, voi plasa în discuţie şi acest aspect. De foarte multe ori am vrut să discut cu Sfinţia sa despre homeopatie, însă tot timpul am uitat, sau nu am mai avut timp (voi lua decizia de a continua sau nu să mai recomand remedii homeopatice, în funcţie de sfaturile primite).
_


Vă doresc însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Nick
0
01-06-2011, ora 21:14
Narcissaa
Nu este medic/terapeut
Narcissaa
Adevarat a Inviat!
"părintele" homeopatiei - Christian Friedrich Samuel Hahnemann - a fost francmason, adică adeptul unei asociaţii oculte care are substrat satanist".
Bun...dar de unde stim noi ca cel care a inventat telefonul, sau omul de la care imi cumpar legumele, sau cel care a inventat apa imbuteliata nu sunt la fel?... :)
Sau chiar medicamentele alopate in care baga tot felul de chimicale si care mi-au creat numai probleme si reactii
adverse..

Oricum, multumesc pentru sfat, pentru raspuns :)
Doamne ajuta!
5
03-06-2011, ora 22:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!
IoanaDelia, aveţi dreptate, din punctul dv. de vedere - un punct care într-un fel coincide cu punctul meu de perspectivă, până la un anumit nivel.
Chiar nu m-ar mira să aflu că inventatorul telefonului - Alexander Graham Bell, a fost francmason, însă nu acest amănunt este foarte important, pentru că, după cum bine aţi gândit şi dv., foarte mulţi inventatori pot să fi avut o astfel de titulatură, iar acest fapt nu ne-a împiedicat pe noi, oamenii, să ne bucurăm de invenţiile dânşilor, atâta timp cât nu am aderat şi noi la un statut precum cel al dânşilor.
Homeopatia este privită ca o medicină alternativă controversată, din cauza acuzaţiei de realizare a remediilor şi cu ajutorul unor incantaţii neortodoxe, anti-creştine. Acesta este principalul motiv pentru care mulţi exponenţi ai Bisericii Ortodoxe Române se declară împotriva homeopatiei. Al doilea motiv este acela că, în foarte multe tratate care privesc direct homeopatia, unii medici homeopaţi îndrăznesc să afirme că homeopatia are abilitatea să vindece SUFLETUL, ori o astfel de afirmaţie nu are cum să nu fie blamată de B.O.R.
Nu ştiu ce să spun. Până nu discut cu duhovnicul meu nu iau nicio atitudine fermă; momentan sunt echidistant, observator neutru :)
_

Şi eu am luat remedii homeopate. Homeovoxul este cel mai cunoscut remediu pe care l-am luat, în calitate de contratenor şi profesor care are vocea afectată de BRGE (boala de reflux gastro-esofagian).
_

Toate cele bune,
Nick
0
14-12-2011, ora 20:07
adela_rd
Nu este medic/terapeut
adela_rd
Mie la niste analize de rutina, mi-a iesit ASLO 400, restul analizelor ( inclusiv fibrinogen si proteina C reactiva) fiind in regula; exudatul faringian, de asemenea a iesit negativ;
In cazul meu ar fi recomandat un tratament cu Streptococcinum CH30, desi streptococul Beta hemolitic nu este prezent in organismul meu?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
0
14-12-2011, ora 21:03
danahara
Nu este medic/terapeut
danahara
Am si eu o intrebare!
A scapat cineva de streptococ cu acest mult laudat si miraculos streptococcinum?
eu am cumparat in vara anului 2009 de la d-nba Soescu din Constanta, mi-a cumparat cineva.
E o mare porcarie.
Niste bombonici dulci ( gen "CIBO" de pe vremuri, numai ca sunt albe), pe care le pui sub limba si nu au nici un efect.
Mai am o intrebare:
A scapat efectiv cineva de nenorocirea asta de streptococ?
Daca da, va rog scrieti-mi!
Si nu vreau comentarii gen: pacientul are senzatia ca nu se mai face bine, ca e din capul lui sau mai stiu eu ce porcarii.
Mi-e frig de zici ca nu mai am piele pe mine, am ace de gheata pe toto corpul inclusiv in casa la 24 grade, mi-e frig la coaste si ma imbrac bine dar degeaba.
Cu durerile m-am obisnuit, cu tahicardia sinusala, la fel, dar, cand sunt obosita si organismul nu mai face fata: mai apare o pneumonie, o bronsita care s-a cronicizat, o infectie urinara de care nu mai scap, si imi spuneti ca ma fac bine nu cu antibiotice, ci cu bombonici!!!
Vreau un tratament concret. Pastila minune cum spunea cineva mai sus.
Va multumesc !
5
15-12-2011, ora 03:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă adela_rd, ţinând cont că la dv. ASLO (anti-streptolizina O) are o valoare dublă faţă de cea normală, de 200 U/ml, pentru intervalul de vârstă 12-100 de ani, aveţi şanse foarte mari ca streptococul betahemolic grup A să fie prezent în organismul dv., deşi fibrinogenul, proteina C reactivă şi exudatul faringian sunt okay, pentru că infecţia streptococică nu este (sau nu poate fi) localizată numai în zona faringo-amigdaliană, ci şi în zona inimii (producând endocardită, de pildă), a rinichilor (producând glomerulonefrită, de pildă), a pielii (producând impetigo, de pildă) şi nu în ultimul rând în zona articulaţiilor (producând reumatismul articular acut, de pildă), dar nu numai.
Şi totuşi, titrul ASLO poate fi crescut şi la unii purtători sănătoşi de streptococ betahemolitic grup A.
Aşadar, generalmente vorbind, o reacţie pozitivă cu valori de peste 250-300 U/ml atestă ca în trecutul apropiat al organismului unui bolnav s-a dezvoltat şi manifestat microbiologic o infecţie cu streptococ, chiar dacă în prezent streptococul nu se mai găseşte în organismul uman respectiv.
Un tratament cu Streptococcinum CH vă poate fi indicat ca fiind oportun sau inoportun, adică necesar sau nu, numai de către un medic homeopat, în urma unui consult.
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Toate cele bune,
Mr. Nick
5
15-12-2011, ora 03:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă danahara, internetul abundă în mărturii ale oamenilor care spun că şi-au tratat infecţiile streptococice şi, în consecinţă, şi-au normalizat ASLO-ul, cu ajutorul remediului homeopatic Streptococcinum CH. Deci... Dv. sunteţi liberă să credeţi sau nu în ele! Sunt foarte evidente pe întreg internetul. Căutaţi-le!
Evident, însă, este şi faptul că sunt unii oameni ale căror organisme nu reacţionează în niciun fel la terapia homeopatică. În astfel de cazuri, fără doar şi poate, acele persoane pot să apeleze la alte forme de tratament, alopate/clasice sau naturopate (fitoterapeutice, gemoterapice etc.).
În altă ordine de idei, eu nu vă pot oferi pastila minune. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc vă pot oferi pastila minune, ea se numeşte credinţa în Dumnezeu.
Consultaţi un medic pentru a vă trata problemele de sănătate, dacă doriţi un tratament concret.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
18-01-2012, ora 13:20
lilisebi
Nu este medic/terapeut
lilisebi
Buna ziua
In urma unor analize de rutina pe care i le-am facut baiatului meu in varsta de 5 ani s-a descoperit ca are ASLO 1048, VSH 18 iar fibrinogenul si creatinina sunt in valori normale. Nu sunt adepta medicinei alopate si as dorii sa stiu daca se poate scadea valoarea ASLO in urma unui tratament homeopat. Precizez ca nu are probleme cu amigdalele, nu a fost racit de cel putin 3 ani iar febra nici atata.
Multumesc frumos,
0
23-01-2012, ora 19:38
AndreiPrV
Nu este medic/terapeut
AndreiPrV
Buna Seara !
Cand aveam 7 ani am avut o infectie in gat " Streptococ" am facut tratament cu antibiotic injectabil, dar vreau sa spun ca de atunci am probleme cu gatul m-ai tot timpu. Daca beau ceva rece sau daca ies putin la aer rece se imflameaza amigadalitele si scot asa zisa "flegma" verzui cu putin sange cand sunt amigalitele imflamate. La ultimile analize imi iesise ASLO 380 parca in rest toate bune. Acuma trebuie sa le repet pe cele pentru ASLO. Cum pot sa scap de aceasta boala ? Eu ma gandisem la o operatie pentru amigdalite.

O seara Buna !
0
25-01-2012, ora 15:21
danahara
Nu este medic/terapeut
danahara
Draga AndreiPrV

Sa nu faci asa ceva!!!!!
Adica sa nu iti scoti niciodata amigdalele!!
Cum te simti aum este cel mai bine.
Daca le scoti, contrar la ce iti vor spune medicii( care probabil nu le au scoase), vei avea probleme si mai mari!
Incearca si nu msai consuma alimente si bauturi reci, si fereste-te de frig!
Daca le vei scoate problemele se vor agrava, in sensul ca streptococul o va lu la vale: plamani, inima, oase, rinichi.
Iti spun din proprie experienta, trateaza la ele si trage de ele cat poti, pt ca fara ele va fi si mai rau.
Dupa ce le-am scos credeam cum mi-au spus medicii ca durerile mele de oase vor disparrea. Dimpotriva, s-au extins la toate incheieturile, la muschi la tot corpul, la inima, plamani( doua pneumonii la activ si o bronsita cronicizata), infectii urinare repetate.
Tu faci cum vrei, dar ti-am spus ce ti se poate intampla.

Iti doresc sanatate multa si numai bine!
0
30-01-2012, ora 23:00
Narcissaa
Nu este medic/terapeut
Narcissaa
Multumesc pt sfat.Mi-aa scaaazuut Aslooooooo de la Streptococcinum!!!! Uuuu huuuuu!!!Ce-i drept nu terminasem tot tratamentul pt ca am avut alte probleme dar acum l-am reluat pt ca mai are putin pana sa fie la.normal.
Pe langa el am mancat mult usturoi si am renuntat la carne:-).
5
10-02-2012, ora 05:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă lilisebi, valoarea ASLO poate fi scăzută cu ajutorul unui tratament homeopatic. Mergeţi cu copilul dv. la un medic homeopat, pentru a fi consultat, diagnosticat şi tratat corespunzător.
Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
_

Sărut mâna!
Stimată dră/dnă IoanaDelia, mă bucur că v-a scăzut valoarea ASLO-ului de la remediul Streptococcinum CH. Va ajunge la normal, în scurt timp, veţi vedea!
Usturoiul este deosebit de bun pentru organism. Consumaţi-l ori de câte ori aveţi ocazia, cu plăcere şi moderaţie.
Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
5
10-02-2012, ora 05:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle AndreiPrV, evitaţi consumul de lichide sau alimente reci şi, când ieşi în frig, îmbrăcaţi-vă bine, punându-vă pe la gură un fular gros, în primă instanţă (respiraţi întotdeauna pe nas, nu pe gură!).
Consultaţi un medic internist pentru a fi consultat, diagnosticat şi tratat în mod adecvat. În urma realizării hemoleucogramei complete cu indici şi reticulocite, medicul vă va observa statusul sistemului imunitar şi, dacă va fi cazul, vă va recomanda o medicaţie imunostimulatoare şi/sau imunomodulatoare (de genul Broncho-Vaxom), pentru a vă face organismul mai rezistent la infecţii respiratorii mai mult sau mai puţin oportuniste.
Puteţi consulta un medic orl-ist pentru a vi se face o operaţie cu laser în vederea 'curăţării' amigdalelor.
Amigdalectomia (îndepărtarea chirurgicală a amigdalelor) se recomandă numai în cazurile în care infecţia la nivelul amigdalelor este foarte puternică şi mult prea frecventă; când ea nu răspunde la tratamentul antibiotic, având astfel un potenţial major de a decompensa faringele, de a afecta rinichii, articulaţiile şi inima şi chiar de a produce septicemie.
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
29-08-2012, ora 23:56
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Draga Mr. Nick, in urma unor analize de rutina, fiicei mele in varsta de 9 ani i-a iesit aslo- 400; exudat faringian - absent streptococ betahemolitic. Ii fac anual analizele si nu a avut niciodata streptococ. Nu are niciun fel de simptome, nu este bolnavicioasa si nu a facut niciodata amigdalita.
La medicul de familie voi ajunge abia saptamana viitoare, tocmai de aceea as dori sa va intreb daca pot sa ii dau streptococccinum.
Aslo creste daca si numai daca in organism este sau a fost prezent streptococul? Pentru ca, daca este asa, inseamna ca una dintre analize este eronata.
Ar trebui sa repet analizele? Ce sfat imi dati?
Multumesc anticipat si va doresc toate cele bune!
0
30-08-2012, ora 00:10
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Se pare ca mi-a scapat comentariul dvs. catre utilizatorul adela_rd, unde am gasit raspunsurile la intrebarile pe care le-am postat mai sus. Oricum, astept eventuale completari sau sugestii din partea dvs., daca considerati ca este cazul.
Numai bine, tuturor!
0
11-09-2012, ora 23:06
karrina_27
Nu este medic/terapeut
karrina_27
buna seara...am avut problema si eu cu aslo in urma cu un an..aveam 400 dar..dupa 3 luni mi-am facut iar analizele si mi-au iesit bune, , avea valoare normala.am luat un tratament dat de o doctora ORL niste pastilute ca un antibiotic f puternice...si minune am scapat repede.Sa va vand un pont...frunzele de mesteacan le ardeti intr-o cratita si insalati fumul ala..il lasati sa va intre in ochii in nas..ma rog sa nu va sufocati.Da randament..o seara buna!!si multa sanatate
0
25-09-2012, ora 15:21
intergaz
Nu este medic/terapeut
intergaz
buna ziua am facut analizele si am ASLO 1600 este foarte mult am dureri articulare si mici umflaturi. cu acect medicamnet sigur trece? si de unde il pot cumpara. Multumesc anticipat!!
0
29-10-2012, ora 16:42
aramis17
Nu este medic/terapeut
aramis17
Buna ziua,
Acum cateva luni in urma analizelor facute mi-a iesit ASLO 400, am facut tratament 3 luni cu moldamin, am repetat analizele si mi-a iesit aceeasi valoare 400, in plus mi s-a dat sa fac exsudat faringian, dintre elemente mi-a iesit candida-prezent, restul absente.Alte analize fosfataza alcalina 64, 82. VSH 6, fibrionogenemie 224 si proteina C-negativa.
ce ma sfatuiti ?
Acest medicament streptococccinum este valabil si in cazul meu, daca da, de unde il pot procura si cat costa?

va multumesc!
0
23-01-2013, ora 11:02
Narcissaa
Nu este medic/terapeut
Narcissaa
Nu luati nici un medicament fara o indrumare a medicului. Poate sa ajute sau poate sa nu ajute. Trebuie sa vi se gaseasca dilutia potrivita. Pana atunci, pt dureri articulare va recomand de la Plant Extract:

-*

Consultati medicul pt orice problema.


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: